JAGT I SVERIGE | Afsnit 261 |

JAGT MED SIDEBYSIDE NETVÆRK

Idag er jeg med SideBySide Business i Sverige. Som tidligere nævnt er SideBySide et netværk der samler sig om jagt, så overraskende nok er det også det vi samles om i dag. Jagt er mit frirum og det er også derfor jeg værner meget om det. Når jeg har tid til at prioritere det, gør jeg det helst. For mig handler det om at skabe ro i hovedet og tænke på andet end arbejde. Selvom jeg eksempelvis har weekend og er derhjemme med familien, så er det nemt at få tankerne til at handle om arbejde. Det har jeg ikke mulighed for på samme måde, når jeg er ude og finde fugle. Det kræver nemlig en høj koncentrationsevne og fokus, og derfor kan tankerne ikke dvæle frem og tilbage mellem arbejdsopgaver. Dagens resultat blev 10 fugle, som jeg kan tage med hjem og vise stolt. Hvis du er interesseret i at se mere til netværk, har jeg tidligere skrevet en blogindlæg om SideBySide. Følg dette link, og se netværket i andre omgivelser: https://sneuniverset.dk/sidebyside-et-jagtnetvaerk-der-kan-alt-afsnit-180/

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste