Skip to main content
Christoffer Gade

Hvad er formatet?

Det er altid varierende. Nogle uger er vores videoer 3-4, mens andre uger er de 6-8 minutter. Vi udgiver en ny episode hver uge, 52 uger om året.

Hvorfor snerydning?

Snerydning er ikke racketvidenskab, men det kræver, at man tænker på sne det meste af året. Sneuniverset er vores eget lille snerydningsunivers, hvor vi deler og viser, hvad vi går og laver i hverdagen. Det sner kun 2-3 måneder (det er vel og mærke periodisk) om året – men vi forbereder os alle årets 365 dage.

Om Sneuniverset.dk

Du er landet på sneuniverset.dk. En platform der handler om sne – 365 dage om året. Det lyder måske tosset, men vi er vilde med sne. Vi er så vilde med det, at vi har været en fast del af snerydning- og ejendomsservicebranchen over hele landet.

Sneuniverset er en videoblog, der primært omhandler sne. Du kommer til at følge dagligdagen hos et af Danmarks største og mest veletablerede snerydningsvirksomheder, Snevagten A/S. Christoffer Gade, administrerende direktør i Snevagten A/S, giver et unikt indblik i, hvordan det er at tænke på sne alle årets dage – også om sommeren.