KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING ÅRHUS

Som alle andre steder i landet, må også Århus tage sin del af snemængderne, når vejrguderne beslutter sig for at dele ud. Sneen kan naturligvis være et problem for vintertrafikken over hele landet, men som Danmarks næststørste by, er det naturligvis særlig vigtigt, at Århus’ infrastruktur hele tiden er intakt. Vejene og ikke mindst i knudepunkterne er til daglig belastet til det yderste, så selv små trafikale problemer kan lynhurtigt vokse sig store og berøre tusindvis af billister og virksomheder. Derfor ligger snerydning og glatførebekæmpelse naturligvis højt på dagsordenen hos Århus kommune, der er forpligtet på at holde byen velfungerende året rundt.

HVORDAN HÅNDTERER KOMMUNEN VINTERVEJRET

For at kunne klare vinterens spidsbelastninger, er det afgørende, at hele maskinparken er velfungerende og klar til at rykke ud. I sommerhalvåret foretages den nødvendige service på kommunale sneplove og saltspredere, og der lægges planer for, hvordan de forskellige vinterscenarier skal håndteres, når eller hvis de opstår. En vigtig del af beredskabet er også tilstrækkelige saltlagre. Sommerhalvåret udnyttes til at opkøbe salt til den bedst mulige pris, som lægges på lager til vinterhalvåret. Det er en svær balancegang at estimere behovet, for selv om salt er billigt, skal der bruges enorme mængder, hvis vinteren viser sig fra sin værste side, og det belaster budgetterne. Man regner med, at der skal bruges 1-2 kilo salt pr. kvadratmeter vejbane, og det løber selvsagt op. Det er dog ikke kun kommunen selv, der forestår snerydningen i Århus. For at gøre beredskabet så kosteffektivt som muligt, laves der også aftaler med private udbydere, som kan stille mandskab og materiel til rådighed ved spidsbelastninger.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne8
Sne4
Sne1
Sne6
Sne14
Sne7
Sne2
Sne9

PRIVAT SNERYDNING I ÅRHUS

De offentlige veje og områder er et kommunalt ansvar, som Århusianerne betaler til gennem kommuneskatten. De slipper dog heller ikke selv for at skulle trække i arbejdstøjet, for lovgivningen omkring snerydning er ikke anderledes i Århus end i resten af landet: Enhver borger har pligt til at holde private stier og arealer ryddede og saltede fra klokken syv om morgenen til toogtyve om aftenen. Det gælder i øvrigt også de områder, der knytter sig til privatsfæren, såsom tilstødende fortov samt private veje og fællesveje. Mens kommunen i det store og hele selv styrer snerydningen i Århus på de offentlige arealer, er der til gengæld sanktionsmuligheder, hvis der sløses med den private rydning og glatførebekæmpelse. At være bortrejst på ferie er eksempelvis ingen gyldig undskyldning, og der er i princippet bødestraf for ikke at udføre arbejdet. Det værste er dog, at man som privatperson kan ifalde erstatningsansvar, hvis nogen skulle komme til skade som følgende af manglende snerydning eller saltning. Det kan blive en dyr affære, hvis ansvaret, ud over erstatning for svie og smerte, også kommer til at omfatte eksempelvis erstatning af tabt arbejdsevne og dermed tabt arbejdsfortjeneste. Derfor kan det ikke undre, at flere og flere vælger at alliere sig med eksterne serviceleverandører, så man selv har ryggen fri. Det er ofte billigere, end man kunne forvente. Specielt de større snerydningsfirmaer har mange privatkunder i samme område, og da der samtidig er moderne maskiner og hjælpemidler til rådighed, tager hverken snerydning eller transport mellem arbejdsstederne særlig lang tid. Det gælder selvfølgelig ikke mindst i storbyer som Århus, hvor befolkningstætheden er stor.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste