Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING NÆSTVED

Vi rydder sneen i Næstved

Hos Snevagten arbejder vi seriøst og målrettet med at rydde sne for dig hele vinteren. Vi er et professionelt snerydningsfirma, med 10 års erfaring og stor viden om, hvordan vi bedst tager os af dine udendørs arealer, når vintervejret får rigtig fat.

Snevagten er det sikre valg, hvis du bor eller arbejder i Næstved, og du gerne vil gå ud ad døren til sikre og tilgængelige veje og fortove. Vi rykker hurtigt ud til rydning af sne eller saltning uanset om du er en stor virksomhed med mange of store arealer, eller en privatperson, der vil sikkert ud på dit fortov.

Vi sidder altid klar til at høre dine ønsker og behov. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål om snerydning og saltning, og fortæller meget gerne om vores services, hvis du vil vide mere. Ring til os på tlf. eller send os en mail hér. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores services

Udover vores servicemindede medarbejdere og fokus på at give dig den bedste oplevelse, har vi en række specielle services at tilbyde dig.

Vinteren er sikker og vidst – den kommer hvert eneste år. Der vil altid være risiko for sne og frost, men i hvilket omfang er usikkert. Dog kan klimaforandringerne faktisk være med til at skrue op for det danske snefald.

Med en fastprisaftale hos Snevagten, betaler du den samme lave pris for din snerydning og saltning i Næstved hele vinteren, uanset hvor meget eller lidt det sner. Når sneen falder i større mængder end forventet, kan det være svært selv at skaffe salt, og priserne på snerydning kommer helt i vejret. Du kan måske huske tidligere år, hvor sneen væltede ned fra himlen? Snerydningsfirmaerne får ekstra travlt, salt kommer i høj kurs, og det er ikke til at komme nogen vegne.

Hvis det så også skulle ske midt i din skiferie i Alperne, er der ikke meget du selv kan gøre. Derfor kan det godt være dét værd at lave en fastprisaftale med os. Det er din garanti for, at vi kommer og rydder sne og salter hele vinteren, og vi prioriterer ikke større kunder over dig. Vi ved at hver en kunde tæller, og vi bestræber os på at alle er tilfredse med vores arbejde. Uanset om du har store fællesarealer eller 10 meter fortov foran dit hjem, står vi klar med snerydning og saltning for dig. På den måde kan du komme sikkert ind ad døren til dit hjem efter skiferien eller sørge for let og sikker adgang til arbejde for dine medarbejdere i din butik eller virksomhed. Det kan have stor effekt på bundlinjen, at din virksomhed ikke går i stå henover vinteren, og fastprisaftalen er derudover også nem at budgettere med.

Desuden har vi også en gratis App til alle vores kunder. Via den er vi endnu nemmere at få fat på, ved eksempelvis akut snerydning og vi kan kontaktes i chatfunktionen hele døgnet. Skulle der mod forventning være sket en fejl i vores rydning af sne, kan du ligeledes indberette en reklamation på under ét minut i App’en. Vi lover at du kommer igennem til en af vores kompetente medarbejdere, der imødekommer og behandler dine ønsker og behov nemt og hurtigt.

Sne14
Sne1
Sne7
Sne8
Sne6
Sne4
Sne9
Sne2

Kontakt os

Skal vi stå for din snerydning, er du interesseret i vores fastprisaftaler eller har du spørgsmål til nogle af vores andre services? Ring til os i dag på 38711700 eller send os en mail til kundeservice@snevagten.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt og besvarer dine spørgsmål på bedste vis. Vi håndterer din snerydning og saltning i Næstved med serviceminded og professionel manér hele vinteren.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.