KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Ballerup

Man er ikke i tvivl. Når taget på den gamle Ballerup Kirke falder i et med de hvidkalkede mure, der omgrænser den, er der faldet sne. Og selvom kirken er et lige så smukt syn, når den er dækket med sne, som den er på en klar sommerdag, så betyder det altså, at det er blevet tid til at rydde sne og salte.

Ifølge lovgivningen er det dit ansvar at postbude, naboer og alle andre kan bevæge sig sikkert rundt på din matrikel og nærliggende arealer, som eksempelvis fortove fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Det er en tung opgave at løfte, og der er bedre ting at bruge tiden på i en travl hverdag. Der er heldigvis hjælp at hente, fordi hos Snevagten tager vi kampen op med sneen og klarer løjerne for dig hele vinteren.

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og har længe hjulpet både privat- og erhvervskunder i Ballerup trygt og godt igennem vinteren. Til de mange virksomheder i Ballerup kan vi tilbyde vores populære fastprisaftale. Med den betaler du som erhvervsdrivende den samme lave pris hele vinteren, uanset om det er 1 eller 100 meter sne, der falder i løbet af det mørke halvår. Det er nemt at budgettere med og kan være altafgørende for driften af din virksomhed. Derudover kan du sove roligt om natten, velvidende at både medarbejdere og gæster kan færdes sikkert på dine parkeringspladser og andre arealer.

Billigst i Ballerup

Her hos Snevagten lover vi at vi er billigst. Ikke kun i Ballerup, men faktisk i hele landet. Vi sætter pålidelighed, kvalitet og fleksibilitet i højsædet, og derfor vil vi gerne tilbyde dig 100% prisgaranti. Det betyder at du helt sikkert får den laveste pris på snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse hos os. I praksis matcher vi vores konkurrenters tilbud, hvis du mod forventning skulle få et tilbud med de samme fordele til en lavere pris hos nogle andre end os.

Vi har også vores helt egen prisberegner (link) som du kan bruge her på siden. Det eneste du skal gøre, er at indtaste nogle oplysninger, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Det er overraskende nemt, og du har en vejledende pris på bare ét minut.

Vi lever af faste kunder, alle dem der vender trofast tilbage år efter år, vinter efter vinter. Vi ved godt, at dette ikke er en selvfølgelig, og at de kun vender tilbage, hvis de er tilfredse. Derfor har vi ikke kun det bedste mandskab og maskineri, men også en række andre fordele. Lever vi ikke op til dine forventninger, eller har vi ikke helt overholdt vores aftale med dig, får du dine penge retur. Det er vores helt unikke tilfredshedsgaranti, som vi er de eneste i branchen, der tilbyder.

De mange fordele ved at vælge Snevagten inkluderer bl.a.:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti
Sne2
Sne4
Sne6
Sne7
Sne9
Sne8
Sne14
Sne1

Kontakt os i dag

Vi bruger et stort udvalg af moderne maskiner i vores daglige arbejde til snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Vi tilpasser vores værktøjer efter dit behov, så du har et mindre fortov eller lignende, klarer vi det nemt med den gode gamle kost og skovl. Uanset hvilken opgave vi er på, kan du regne med at vi gør det grundigt og med god samvittighed.

Derudover tilpasser vi din snerydningsaftale med Snevagten lige efter dit behov. Vi har god erfaring med vores populære fastpriskontrakt, men vi tager også gerne opgaverne ad hoc. Kontakt os i dag på tlf.  73708444 eller skriv en mail til os hér. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste