Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Hedehusene

I 1642 blev den første landevej mellem København og Roskilde lagt, og langs ”Kongevejen” byggede Christian den 4. et hus til fogeden, der skulle bevogte bommene midt på vejen. Dét blev det første hus på heden. I dag er Hedehusene en vigtig og kendt by for pendlere i bil og tog, samt for virksomheder, og det er faktisk her Roskildevej ændrer navn til Københavnsvej, når man kører til Roskilde. Som så mange andre steder i det danske land, er Hedehusene en smuk stationsby, når sneen daler, men det kan skabe store problemer især på de vigtige veje i og omkring byen i forbindelse med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse. Derfor står vi hos Snevagten A/S klar til at hjælpe dig eller din virksomhed i Hedehusene.

Vores services

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti
  • 10% rabat, hvis du skaffer os en ny kunde

For at koordinere vores arbejde på bedste og mest effektive vis, tager vi regelmæssigt imod indrapporteringer fra vores chauffører. Udover at de selv er udstyret med computere, når de er på job, så har vi også et døgnberedskab på kontoret, der holder dem opdateret med vind og vejr. På den måde ved vi præcis, hvornår vi skal rydde, hvor og hvor meget salt, vi skal bruge rundt omkring i det ganske land. Vores GPS-system fra SkyHost dokumenterer vores arbejde. Dataene dækker alt fra koordinater om, hvor vi har vejret hvornår til saltforbrug. Den information bruget vi selvfølgelig selv til at optimere vores arbejdsmetoder, men vi sender dem også til dig, så du kan følge med i, hvad vi laver. På den måde er du sikker på, at du kun betaler for det arbejde, vi udfører. Det er altså både til glæde for os, for dig og for miljøet.

Vi har også arbejdet for flere store virksomheder i Danmark, deriblandt McDonald’s, Føtex, Bech-Bruun, Shell og Scandic. Blandt vores erhvervskunder er vores fastprisaftale meget populær. Med den betaler du den samme lave pris hele vinteren, og så kommer vi og rydder for dig, uanset hvor meget det sner. Den er nemt at sætte ind i budgettet for vinterhalvåret, og den sørger for at dine medarbejdere kan møde sikkert på arbejde hver eneste dag.

Glade kunder hos Snevagten

Vores tilfredshedsgaranti betyder, at vi ikke kræver betaling for arbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Vi gør selvfølgelig altid vores bedste, men det er trods alt menneskeligt at fejle. Derfor skal du se dette som din sikkerhed for, at du naturligvis ikke skal betale, hvis vi skulle lave en fejl.

Vi er det sikre valg til dine opgaver med rydning af sne i Hedehusene. Vi er et professionelt snerydningsfirma, med fokus på pålidelighed og kvalitet. Vores dygtige mandskab har mange års erfaring i branchen, og vi har maskiner til alle slags opgaver. Uanset om vi skal feje din indkørsel eller rydde din virksomheds parkeringsplads med vores største sneplov, så kan du regne med at vi tager vores arbejde seriøst og gør det ordentligt.

Sne8
Sne9
Sne4
Sne6
Sne1
Sne7
Sne14
Sne2

Kontakt os i dag

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores services, så er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Vi sidder klar både på tlf. 73708444 og på mail hér, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.