KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Gladsaxe

Vinteren kan være lang og hård, med store mængder snefald. Heldigvis forholder det sig sådan, at de gode folk i Gladsaxe Kommune gør et rigtig fint stykke arbejde, når det kommer til snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse på de offentlige veje og stier. Som borger har du dog alligevel pligt til at holde dine private arealer og dertil liggende fortove mm. ryddet for sne, så folk sikkert kan befærde sig på dem fra kl. 7-22.

Hos Snevagten A/S ved vi godt, at det kan være en stor opgave, dét med at rydde sne og salte. Vi ved også, at der er sjovere og vigtigere ting at bruge sin fritid på. Derfor står vi klar med et stærkt hold af medarbejdere og maskiner, så vi kan gøre det hårde arbejde for dig. Hvis du vælger at bruge os, som din leverandør af generel glatførebekæmpelse kan du forvente:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Snerydning for erhvervet i Gladsaxe

Vi tager lige godt imod alle vores kunder, uanset om der skal saltes og fejes på trappen til Fru Hansens kælder, eller om vi skal have de helt store maskiner ud på de enorme parkeringspladser og fællesarealer, der er tilknyttet din virksomhed. Snevagten sætter en dyd i omhyggelighed, pålidelighed og kvalitet, og det er altafgørende for os at du har en god oplevelse med vores arbejde. Vi har alle typer af moderne snerydningsmaskiner, og vi er heller ikke bange for at smøge ærmerne op og svinge kosten. Vi har mere end 10 års erfaring med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Gladsaxe, og derfor kan vi garantere dig at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Dét kalder vi tilfredshedsgaranti, og det giver vi dig, fordi vi er helt sikre på, at vi lever op til dine forventninger. Det har taget os lang tid at opbygge vores store kundegrundlag i Gladsaxe, og vi har en fin fornemmelse for, at de er tilfredse. Derfor tilbyder vi dig denne helt unikke service, og vi står på mål for vores ord i enhver situation. Helt enkelt betyder det, at hvis vi ikke overholder vores aftale, så skrotter vi regningen med det samme. Vores sneplove er dog betjent af mennesker, og som bekendt er det menneskeligt at fejle. Du skal derfor se vores tilfredshedsgaranti som din sikkerhed for, at du ikke skal betale for de eventuelle fejl, der opstår henad vejen, som ikke kan rettes op på umiddelbart.

Sne9
Sne2
Sne8
Sne4
Sne1
Sne6
Sne14
Sne7

Snevagten er branchens billigste

Mange serviceudbydere reklamerer med at være billige, men hos os er det mere end bare ord. Vi er nemlig det absolut billigste private snerydningsfirma i branchen, og det er vi, fordi vi giver dig prisgaranti. Det betyder, at vi matcher vores konkurrenters tilbud, hvis de matcher vores fordele, såsom saltgaranti hele vinteren og udrykning på under en enkelt time ved akut snefald. På den måde er du sikret den laveste pris på generel glatførebekæmpelse – også i Gladsaxe.

Du kan selvfølgelig også prøve vores priser af med vores prisberegner og få et uforpligtende tilbud på din snerydning. Alternativt er du også velkommen til at booke en besigtigelse af dine arealer, så vi kan give dig en helt nøjagtig pris, der matcher dine behov. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på tlf. 73708444 eller skriv en mail til os hér. Vi sidder klar, og besvarer dine spørgsmål, så hurtigt som vi overhovedet kan.  

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste