Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I PANDRUP

På trods af sin lidenhed med blot få tusinde indbyggere, har nordjyske Pandrup ofte været nævnt i pressen. Byen har nemlig op gennem tiden formået at huse store multinationale virksomheder med blandt andet produktion af kommunikationsudstyr og anden elektronik. I dag foregår den slags produktion i lavtlønslande, men Pandrup byder stadig på masser af idyl med sin placering i Jammerbugt tæt på både Blokhus og Løkken. Byen hører ind under Aabybro kommune, og det er herfra sneplovene sendes ud, når vinteren raser. Og det gør den jo som bekendt i særlig grad i det nordjyske. Det er dog ikke kun kommunen, der har ansvar for snerydningen, for som indbygger må du også tage din del. Men ved du, hvad dine ansvarsområder er? 

HVAD ER KRAVENE TIL PRIVAT SNERYDNING?

Som udgangspunkt er det din opgave at sikre, at alle med ærinde kan færdes på din grund på forsvarlig vis. Det gælder både gæster, sælgere, postbude, skraldemænd og alle andre, som måtte lægge vejen forbi. Gør du ikke det, er der i princippet bødestraf, og du hæfter også erstatningsmæssigt, hvis nogen kommer galt afsted. Grundreglen er, at arealerne skal være sikrede fra tidlig morgen (kl. 7 på hverdage og kl. 8 på søn- og helligdage) og frem til sen aften (kl. 22). Det kan være ganske svært at leve op til, hvis snestormen raser døgnet rundt, men i hvert fald skal der ryddes om morgenen før du tager på arbejde, og igen løbende resten af dagen efter fyraften, hvis du skal leve op til lovens krav. Og det er ikke kun på selve matriklen, du er ansvarlig. Også eventuelle private veje og stier skal være ryddede, og det samme gælder fortovsarealer, der støder op til din grund. Her skal fortovet holdes ryddet i hele sin bredde op til 2 meter, og den overskydende sne skal efterlades, så den ikke er til gene for andre. Det kan passende ske helt ud til kantstenen, enten på selve fortovsarealet eller i yderkanten af vejen. Fortovet skal ryddes ud for din matrikel, men du er i princippet også ansvarlig for 10 meter fortov til hver side fra skel. Ofte er der dog en nabo tættere på, og så kan I slå halv skade og mødes på midten.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne9
Sne14
Sne7
Sne8
Sne4
Sne2
Sne1
Sne6

PROFESSIONELLE I PANDRUP TILBYDER HJÆLP

Har du familie, job og i det hele taget rasende travlt som de fleste andre, er der heldigvis hjælp at hente, hvis du har svært ved at nå det hele. I dag er det nemlig ret almindeligt, at også private køber sig til snerydningen. Det er en nem løsning, som både giver mere tid og god samvittighed (for hvem orker næsten at leve op til lovkravene?). Selvfølgelig koster servicen lidt, men det er overraskende billigt de fleste steder. Prisen falder i takt med, at flere og flere vælger den bekvemme løsning. På den måde har udbyderne kortere mellem de enkelte kunder, og kan dermed udnytte mandskab og materiel mere kosteffektivt. I praksis får du derfor ofte de bedste priser, hvis du går efter de lidt større og velrenommerede udbydere. Men husk, at prisen ikke kan stå alene. Tjek også, hvilke garantier der følger med, om saltning er inkluderet og hvor hurtigt der rykkes ud i nødstilfælde.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.