KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Lyngby

Ifølge Frilandsmusset har Lyngby rødder helt tilbage til stenalderen, og det betyder faktisk, at lyngbygenserne har kæmpet med snerydning hver eneste vinter de sidste 8000 år. Nogle år sner det selvfølgelig mere end andre, men med en snerydningsaftale hos os i Snevagten, kan du få snerydning, saltning og glatførebekæmpelse hele vinteren. Uanset om du er en stor virksomhed med mange og store arealer eller blot en privatperson, der vil sikkert ud på dit fortov, har vi et tilbud til dig i Kongens Lyngby.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på din dag
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Vi har prisgaranti

Du hører sikkert tit og ofte, at et firma leverer deres service billigt, og det gør de måske også. Vi synes der er gået inflation i at være ”billig”, og derfor bakker vi vores påstand om at være billigst op. Her hos Snevagten sætter vi en ære i at leve op til vores ord, og derfor giver vi prisgaranti i hele Lyngby. Prøv vores prisberegner her på siden, hvor du kan indtaste dine data og få et tilbud på rydning af sne indenfor bare ét minut. På den måde kan du se hvor billige vi egentlig er. Hvis du mod forventning får et tilbud, der er bedre end vores, matcher vi selvfølgelig vores konkurrenter på sammenlignelige vilkår. Vi vil selvfølgelig også gerne høre fra dig, hvis du ønsker at efterprøve dine priser på snerydning og saltning på dine eksisterende aftaler.

Dog gør vi opmærksomme på, at vi som regel kun kan give en præcis og bindende pris, såfremt vi må besigtige dine arealer. Det koster dig selvfølgelig ingenting, og vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan tage stilling til.

Sne1
Sne14
Sne7
Sne2
Sne8
Sne4
Sne6
Sne9

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Udover vores prisgaranti har vi også vores helt unikke tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning i Lyngby. Det er vigtigt for os at være servicemindede og leve op til dine forventninger. Vi holder vores ord og lægger stor vægt på at gøre vores arbejde ordentligt. Derfor får du dine penge tilbage, hvis vi ikke lever op til dine forventninger eller følger kontrakten til punkt og prikke.

Uanset om din opgave er kæmpestor eller lillebitte, tilbyder vi vores unikke tilfredshedsgaranti. Vi differentierer ikke imellem vores kunder, da hver kunde er vigtig for os. Uanset om du har 10 meter fortov eller store fællesarealer, vi skal rydde, løfter vi opgaven. Vi har alt fra små fejemaskiner til store sneplove til brug ved kraftigt snefald, så vi skal nok få ryddet, fejet og saltet. Vi er dog heller ikke bange for at bruge lidt knofedt, hvis det er det, der skal til. Sidstnævnte er ofte hurtigst, hvis det er din trappe eller et lille stykke fortov foran dit hjem.

Vi tør kun at give dig denne tilfredshedsgaranti, fordi vi har mere end 10 års erfaring, og vores kunder i Lyngby er normalt fuldt tilfredse og glade for vores arbejde. Derfor er vi skråsikre på, at vi også lever op til dine forventninger.

Kontakt os på tlf. eller skriv til os hér, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk at vi rykker ud indenfor én time, hvis det er virkelig akut. Vi sørger for at holde styr på hele vinteren i Lyngby, uanset om du vælger den populære fastprisaftale, eller blot har et par arealer, der skal ryddes for sne ad hoc.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste