Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I JYLLINGE

Med hele 3 havne ud til Roskilde Fjord kan ingen være i tvivl om, at Jyllinge har en gylden fortid inden for fiskeriet. Specielt ålefiskeriet var tidligere rigtig godt på de kanter. I dag er der kun få erhvervsfiskere tilbage, men det er stadig populært at færdes i havneområdet. Herfra er der et godt udsyn ud over det smalle fjordløb. Ved vintertide er der også chancer for en skøjtetur på fjorden, hvis man er til den slags. Når vandet er iset til, må de mange lystbåde naturligvis holde en pause, men det er måske godt det samme, for ofte er der samtidig sne, der skal ryddes i byens gader. Det kan være hårdt arbejde, hvis man er så ”heldig” at have ansvar for større fortovsarealer og lignende. 

INVESTERING I SNERYDNINGS-MASKINER BETALER SIG SJÆLDENT

”Work smarter – not harder” er et motto, som vi danskere har taget til os, såvel i Jyllinge som i resten af landet. Hører du til dem, der har større arealer at skulle rydde, har du garanteret overvejet at investere i en sneslynge eller fejemaskine. I Norge er det eksempelvis ret almindeligt, at den enkelte husstand råder over motoriseret snerydningsmateriel. Problemet i Danmark er, at vi ikke helt får sne nok til at retfærdiggøre investeringen. Selvfølgelig kan man købe en lille maskine til få tusinde, men sådanne maskiner kommer almindeligvis til kort, når det for alvor vælter ned med sne. En god maskine kommer let til at koste 8-10.000 kroner eller mere, og dertil kommer så løbende vedligehold og service, som næsten er et must ved så dyrt maskinel. Det skal sammenholdes med, at der normalt kun er behov for rydning og saltning 10-20 gange på en sæson. Hvis du vil undgå selv at skulle ud med skovl og kost, kan en alternativ løsning være at hyre en professionel service-leverandør til snerydning. Det er en løsning, som flere og flere har valgt de senere år. Faktisk er det hos nogle udbydere muligt at tegne et fast abonnement, så det er let at budgettere med udgiften. I milde vintre er det en lidt dyrere løsning, som dog betaler sig rigeligt hjem i de sæsoner, hvor vinterstormene for alvor raser. Sammenligner man priserne for indkøb og vedligehold af snerydningsudstyr med prisen på professionel assistance, er sidstnævnte som regel den billigste løsning, og endda også væsentlig mere bekvem.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne8
Sne7
Sne1
Sne14
Sne4
Sne9
Sne2
Sne6

JYLLINGE FÅR MERE SNE DE KOMMENDE ÅR

Det ville være nærliggende at tro, at vi i fremtiden får mindre sne, når man tænker på den globale opvarmning og de stigende gennemsnitstemperaturer. Imidlertid forholder det sig stik modsat ifølge DMIs vejreksperter. De stigende temperaturer vil nemlig medføre en øget ophobning af damp i atmosfæren, og specielt over Danmark forventes dette fænomen især at slå igennem i vinterhalvåret. Det betyder øgede nedbørsmængder, som på kolde dage selvfølgelig vil falde som sne. Så paradoksalt nok skal vi altså i fremtiden forvente os varmere vejr og mere sne. For år tilbage var forskernes tidshorisont for skift i vejret relativt lang, men allerede nu ser vi tegn på, at det nok kommer til at gå væsentlig hurtigere end først antaget. Årsagen er, at selv små skift i temperaturerne giver store vejrforandringer.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.