Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING ODENSE

Når vinteren for alvor melder sin ankomst med sne og frost, er det tid til snerydning. Større veje er relativt simple at gå til, mens de små hyggelige og krogede veje i visse dele af Odense kan kræve en ekstra indsats. Her er det ikke altid, at sneploven kan komme til, og så må der tages fejemaskiner og andre hjælpemidler i brug. Gader og veje er først og fremmest Odense kommunes ansvar, men den enkelte borger slipper dog heller ikke for at skulle ud med kost og skovl, når det gælder trapper, havegange og fortovsstykker. Her er det nemlig grundejeren selv, der har ansvaret for rydning og saltning. Det gælder i øvrigt også små fællesveje og private veje.

Om videoen

Video om snerydning i Odense

Velkommen til Snevagten. Vi er en snerydningsvirksomhed, der rydder sne i hele Danmark. Vi kommer også forbi Odense med vores maskiner, når sneen drysser ned fra himlen.

Dengang H.C. Andersen blev født, blev der selvfølgelig også ryddet sne i de fynske gader, men det foregik på en lidt anden måde, end det gør i dag. Faktisk har der altid været behov for at rydde sne i større eller mindre grad. 

Vi tilbyder som sagt snerydning i Odense og resten af landet, og vi synes selv, at vi gør det på en super smart og simpel måde. Hvis vi selv skal sige det.  

Gode, lave priser på snerydning i Odense

Vores priser er lave og gode. Ganske enkelt fordi vi arbejder effektivt. Ønsker du at beregne en pris for snerydning i dit specifikke område, kan du benytte dig af prisberegneren her på siden. Du finder vores prisberegner i den røde, firkantede boks, som ikke er til at tage fejl af. 

Indtast dine oplysninger, og få en pris med det samme. Har du svært ved at gennemskue proceduren, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Få en dialog om løsninger på snerydning

Har du svært ved at gennemskue dine egne arealer, løsninger eller løsningsmodeller, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi skal nok rådgive dig, så godt vi kan, om snerydning.

MANGLENDE SNERYDNING ER STRAFBART

De fleste er klar over, at snerydning er et fælles anliggende, som man selvfølgelig bør tage sin del af, men der er faktisk også helt klare regler på området. Fra 7 morgen til 22 aften skal der i princippet være ryddet og glatførebekæmpet alle steder, hvor der kan tænkes at komme forbipasserende. På privat grund handler det eksempelvis om at gøre området farbart for postbuddet og skraldemanden. Efterlever du ikke reglerne, har politiet i princippet lovhjemmel til at udstede bøder, og i gentagelsestilfælde kan der også blive bestilt ekstern snerydning på din regning. Det mest alvorlige er dog, at du kan blive holdt ansvarlig for eventuelle ulykker, der måtte ske som følge af manglende snerydning. Falder postbuddet eksempelvis og brækker benet, kan du blive erstatningsansvarlig for ødelagt tøj og udstyr, svie og smerte og måske endda tabt arbejdsevne og arbejdsfortjeneste.

OVERVEJ OUTSOURCING AF SNERYDNINGEN

I Norge kommer der en del mere sne end herhjemme, og der er der faktisk meget almindeligt, at den enkelte husstand har motoriseret sneslynge eller fejemaskine. I Danmark regner man som tommelfingerregel ikke med, at der er mere end 10 snerydningsdage på et år. Derfor bør man tænke sig godt om, før der investeres alt for meget i dyrt udstyr, som dels kommer til at stå hen i garagen hovedparten af året, og som dels skal serviceres med jævne mellemrum. I dag vælger flere og flere i stedet at købe sig til ydelsen fra professionelle snerydningsfirmaer. Dem er der en del af i Odense, og de fleste af dem kan tilbyde en fair pris. Som altid er det en god ide at indhente og sammenligne flere tilbud. Bemærk, at der kan være store forskelle på, hvad et tilbud inkluderer i forhold til eksempelvis saltning og rydningshyppighed.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne6
Sne4
Sne14
Sne9
Sne1
Sne2
Sne8
Sne7

TEGN EN ”FORSIKRING”

Mange husker vinteren i 2010, hvor også Odense var hårdt ramt. Der var mangel på både snerydningskapacitet og salt, og det resulterede i skyhøje priser på begge dele. Derfor er det i dag blevet mere almindeligt, at især virksomheder vælger at tegne snerydningsaftaler med fast pris. Når vinteren er mild, bliver snerydningen med en fastprisaftale selvsagt en smule dyrere end nødvendigt, men den faste aftale er til gengæld guld værd, når snestormen raser. Det kan sammenlignes med en forsikring, hvor man også betaler et fast beløb for at have backup, hvis der sker noget uforudset, som ellers kunne blive meget dyrt. Fastprisaftalen er nem at budgettere med, og har også den fordel, at man står først i køen, når det virkelig brænder på.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.