Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I FREDERIKSHAVN

Frederikshavns beliggenhed må vel nærmest betegnes som ”det kolde Nord” efter danske forhold. Om der er så meget koldere end i resten af landet kan nok diskuteres, men frederikshavnerne får i hvert fald deres del af sneen ved vintertid. Når der er faldet sne, skal der ryddes og saltes. Kommunen tager sig naturligvis af den offentlige snerydning i Frederikshavn, mens den enkelte indbygger til gengæld skal sørge for sikre forhold på egen matrikel.

Læs beskrivelse

Video om snerydning i Frederikshavn

Byen Frederikshavn ligger tæt på havet. Bor du i Frederikshavn, kan du nyde godt af, at der generelt er lidt varmere ude ved vandet, end der er i resten af landet i de kolde vintermåneder. Ganske simpelt fordi, at havet har det med at holde på varmen.

Det har betydning, når du skal bestille snerydning i Frederikshavn. 

Spar på saltet

Behovet for saltning i en by som Frederikshavn er mindre end i en by som Aalborg, der ligger inde i landet. Her skal der saltes meget mere, end det er tilfældet i de byer, der ligger tæt på havet. Og det kan du udnytte til din fordel – hvis du vel at mærke vælger den rette virksomhed til at stå for snerydning i Frederikshavn.

Det er afgørende, at du går efter et firma, der er fleksibelt, når det kommer til udkald på saltning.

Bliv klogere på snerydning i Frederikshavn

Alt det, du skal tænke over, når du vælger leverandør til snerydning og saltning, finder du her på min videoblog. Følg med, og bliv klogere på det at købe snerydning overalt i landet. Hør også mere om, hvordan vi hos Snevagten forbereder os på at skulle levere snerydning i Frederikshavn og resten af landet i den kolde tid. 

REGLERNE FOR SNERYDNING

Det kan være rigtig ubelejligt, hvis der falder sne i løbet af natten. Loven kræver nemlig, at der skal være ryddet og glatførebekæmpet på matriklen, FØR du tager på arbejde. Derfor gælder det om at stå tidligere op de dage, hvor der er udsigt til natligt snefald. Der skal være ryddet fra klokken 7 til klokken 22 hver dag undtagen søndag, hvor du allernådigst må vente til klokken 8. Hvis du kun skulle tage hensyn til dig selv, kunne det for så vidt være din egen sag, men vi får jo besøg af både postbude, skraldemænd og andet godtfolk, som også skal have rimelige og sikre arbejdsforhold. Undlader du at rydde og salte, kan politiet uddele bøder og eventuelt bestille rydning på dine vegne og på din bekostning. Skrækscenariet er selvfølgelig, at nogen rent faktisk kommer til skade på grund af manglende snerydning. Dels er det ikke rart at være skyld i andres ulykke, men du risikerer faktisk også at blive gjort erstatningsansvarlig. Det kan løbe op, hvis ulykken eksempelvis medfører ødelagt tøj og effekter, svie og smerte, tabt arbejdsevne og tabt arbejdsfortjeneste.

HYR PROFESSIONEL HJÆLP

Det er ikke sjovt at stå op til en snedækket indkørsel, hvis du som de fleste andre har et presset tidsskema fra morgenen af. Børnene skal i skole, og du skal selv nå på arbejde til tiden – endda med ekstra trafikkaos på grund af nattens snefald. Løsningen er selvfølgelig lige for: Hyr en professionel til arbejdet. Der findes flere udbydere af snerydning i Frederikshavn, og prisen er normalt yderst rimelig. Når du vælger leverandør, betaler det sig at gøre en smule forarbejde. Finder du den rigtige, kan det måske blive starten på et mangeårigt samarbejde til alles tilfredshed. Tag gerne flere tilbud hjem, og sammenlign priser og vilkår før du vælger. Tjek eventuelt også den enkelte udbyders omdømme. Desværre findes der brådne kar i alle brancher, og dem vil du helst undgå.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne1
Sne7
Sne6
Sne9
Sne14
Sne2
Sne4
Sne8

OVERVEJ EVENTUELT EN FASTPRISAFTALE

Hvis du blot vælger at bestille snerydning efter behov, vil du opleve, at prisen kan svinge en del. Her er udbud og efterspørgsel afgørende. Det betyder, at prisen i hårde vintre som eksempelvis 2010 kan blive skyhøj, hvis det da ikke ligefrem er helt umuligt at få hjælp. Den slags problemer kan løses med en fastprisaftale, hvor leverandøren er bundet på opgaven, uanset hvordan vejret arter sig. Det kan betragtes som en forsikring, hvor ydelsen er fast. I hårde vintre vil leverandøren sætte penge til på aftalen, hvorimod den selvfølgelig er lidt ekstra dyr for dig, hvis behovet for snerydning er minimalt et år. Det er ”gynger og karusseller” – men en ordning, som er nem at budgettere med, og som ikke byder på ubehagelige overraskelser.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.