KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

Vinterservice

God pris på vinterservice – den bedste på markedet

Når du bestiller vinterservice hos os, kan du være sikker på, at du får det til en god pris. Faktisk slår vi os på at være de billigste til snerydning i hele det ganske danske land. Får du mod forventning et bedre tilbud på vinterservice hos en anden virksomhed, går vi ind og matcher den pris. Vi giver dig prisgaranti – ganske enkelt for, at du kan være sikker på at få den bedste og billigste vinterservice til din bolig eller din virksomhed.

Hvor kan vi tilbyde at rydde sne og salte for dig? 

Først og fremmest er vi en landsdækkende virksomhed. Vi tilbyder vinterservice overalt i Danmark, og hvad enten du gerne vil bestille snerydning og saltning i Jylland eller på Sjælland, har vi mandskabet og maskinerne til at klare arbejdet. 

Er det din indkørsel, din parkeringsplads eller noget helt tredje, du gerne vil have ryddet?

Vi rydder sne og salter der, hvor du har behov for det:

  • På veje, cykelstier og fortove
  • I din indkørsel eller andre færdselsarealer
  • Parkeringspladser og indgangspartier
  • Trapper og ramper

Vinterservice – en skræddersyet aftale til dig

Vores kunder har vidt forskellige behov, når det kommer til vinterservice. Og det har vi fuld forståelse for. Derfor tilbyder vi altid en skræddersyet løsning til hver enkelt kunde – og også til dig. Vi sætter os ind i dine behov for snerydning og saltning, og så sørger vi for, at de bliver opfyldt. Der, hvor du gerne vil have ryddet sne og saltet, der rykker vi ud og får det til at ske.

Vi kører ud døgnet rundt

Har du et akut behov for at få fjernet sne? Eller er det vigtigt for dig, at din parkeringsplads eller indgangsparti bliver taget sidst på natten, så det er klar tidlig morgen? Så klarer vi også det. Vores telefon er bemandet døgnet rundt i vintermånederne, så du altid kan få fat i os, hvis det brænder på hos dig. Inden for en time kan vi være hos dig, så du kan få fjernet sne og gjort din vej eller indkørsel fri for sne.

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores priser på vinterservice? Så kan du i løbet af få minutter beregnet en pris ved at anvende vores prisberegner. Prisberegneren kommer med vejledende priser, men des grundigere, du kan være, når du indtaster dine data, des mere præcis en pris får du ud af det.

Kontakt os for mere information om vinterservice

Vil du hellere have et menneske i røret end at anvende vores prisberegner? Så er du også altid velkommen til at kontakte os per telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig i den anden ende, og vi kan svare på alle dine spørgsmål, når det kommer til snerydning og saltning. Du kan fange os på telefon 73 70 84 48. 

Vil du hellere skrive til os, kan du også gøre det på kundeservice@snevagten.dk. Skal det gå ekstra stærkt, sidder vi også klar ved chatten. Vi ser frem til at høre fra dig.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne6
Sne8
Sne1
Sne9
Sne7
Sne2
Sne4
Sne14

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste