Skip to main content

Jeg har givet ansvaret fra mig!

De bedste forudsætninger

Bare rolig – jeg står stadig ved roret i Snevagten men grundet den vækst vi har haft de sidste mange måneder har jeg fundet mit helt eget DREAM TEAM bestående af:

Morten Koers (COO – Chief Operating Officer)

William Veber (CFO – Chief Financial Officer)

Kristian Mody (CCO – Chief Customer Officer)

Drengene her er godt nok nye på kamera – men det må vi få gjort noget ved! For de er de stærke mellemled, der holder Snevagten kørende på vejende og udgør samtidig en solid grobund for at vi kan værste endnu mere!

Hånden på hjertet har det været hårdt at give de her essentielle arbejdsopgaver fra mig. Men jeg må samtidig sige, at det er NETOP det, der har gjort det muligt for mig at få et større engagement i privaten samt en endnu større vækstrate!

Jeg glæder mig til fremtiden og jeg er meget glad for at jeg turde.