KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Fyn

Fyn er fin hele året, lige fra de lange sommeraftener til de smukke vinterdage. Den smukke ø bliver også, ligesom resten af landet, pakket ind i et hvidt tæppe af sne af og til. Selvom det er smukt og dejligt at se på inde fra stuen, er det også et værre bøvl at vade igennem og rydde væk – for sneen skal ryddes væk. Ifølge lovgivningen er man som borger forpligtet til at holde sine offentligt tilgængelige arealer farbare for andre mennesker fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Det gælder både på matriklen og tilstødende fortove.

Men frygt ej! Snevagten A/S rydder sne på hele Fyn, helt fra Nyborg til Middelfart. Vi er et professionelt snerydningsfirma, der tager sig godt af din snerydning, saltning og generelle glatførebekæmpelse. Så kan du sove trygt hver nat hele vinteren.

Fuld tilfredshed og prisgaranti

Her hos Snevagten er pålidelighed og kvalitet nogle af vores vigtigste værdier. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, god erfaring med tilfredse kunder på hele Fyn og derfor også stor ekspertise med alt, hvad glatførebekæmpelse måtte indebære. Af samme grund tør vi som det eneste snerydningsfirma i landet at give dig 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder helt lavpraktisk, at hvis du er utilfreds med vores arbejde, så får du pengene tilbage. Både hvis vi ikke lever op til dine forventninger, ikke overholder hele vores aftale med dig, eller hvis vores dygtige chauffører mod al forventning skulle begå fejl, der ikke kan rettes op på.

Udover at vi bestræber os på at være Danmarks og Fyns bedste sneryddere, har vi også et mål om at være de allerbilligste. Med vores prisgaranti er det lige præcis dét, vi er. Du kan få et af vores gode, uforpligtende tilbud via vores prisberegner her på siden og se, hvor billige vi er. Hvis du alligevel får et billigere tilbud på lige vilkår fra en af vores konkurrenter, så matcher vi dem selvfølgelig. Du er også velkommen til at kontakte os for at booke en besigtigelse af dine arealer, så vi kan lave en præcis pris til lige dine behov. Derudover tilbyder vi også:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
Sne2
Sne14
Sne6
Sne7
Sne8
Sne1
Sne9
Sne4

Fyns fineste snerydning

Vi rydder sne og salter både for private og virksomheder på Fyn. Vi gør det til den rette tid, og vi gør det ordentligt. Snerydning og saltning er vigtigt især for virksomheder, da de skal holde befærdede områder sne- og isfri inden medarbejdere møder på arbejde, uanset mødetidspunkt. Det gælder altså både restauranter og barer, der har sent åbent, og altså skal sørge for snerydning og saltning på de sene aftentimer, og de børnehaver og vuggestuer, der åbner tidligt på morgenen.

Hos Snevagten overholder vi alle regler for snerydning og tilpasser vores arbejde efter de specifikke regler, du på Fyn kan være underlagt. Vi bestræber os på at være et professionelt snerydningsfirma, der overholder vores aftaler. Derfor arbejder vi sent ud på natten og ekstra tidligt om morgenen, hvis det er dét, du eller din virksomhed har brug for at komme igennem vinteren på den bedst mulige måde.

Kontakt os allerede i dag på tlf. eller skriv en mail til os her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud. Vi fortæller gerne om dine forskellige muligheder i dit samarbejde med os og besvarer alle de spørgsmål, du skulle sidde inde med.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste