KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I Aalborg

Når vi når hen omkring november/december, får vi som regel de første snebyger i Danmark, og også Aalborg må tage sin del. Sne er på mange måder fascinerende, men arbejder man med infrastruktur og trafik, er det ikke noget, man spøger med. Specielt ikke, når det drejer sig om tungt trafikerede områder og knudepunkter. Her kan selv små glatføre-ulykker eller mangelfuld snerydning lynhurtigt sætte en kæp i hjulet for Aalborgs ellers velfungerende vejsystemer og trafik.

Om videoen

REGLERNE FOR SNERYDNING

Som udgangspunkt er snerydningen i Aalborg kommunens opgave, og der er sat ganske mange penge af til opgaven. Byens borgere må dog også hjælpe til, når det drejer sig om rydning af havegange, trapper og fortovsstykker. De landsdækkende regler tilsiger, at der skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken syv om morgenen og indtil klokken toogtyve om aftenen (søndag undtaget, hvor pligten gælder fra klokken otte om morgenen). Reglerne gælder i øvrigt også for private virksomheder. Manglende rydning kan i princippet medføre bødestraf, og i gentagelsestilfælde kan kommunen lade rydning ag saltning udføre på borgerens regning. Bødestraf og rydningsomkostninger hører dog til småtingsafdelingen, sammenlignet med de tilfælde, hvor en medborger kommer til skade på grund af eksempelvis manglende glatførebekæmpelse. Her kan grundejeren nemlig blive erstatningsansvarlig, og det gælder både i forhold til ødelagte beklædningsgenstande og effekter, svie og smerte, tabt arbejdsevne og tabt arbejdsfortjeneste. Det kan hurtigt løbe op i betydelige summer. Snerydning og saltning er selvfølgelig en almindelig borgerpligt, men erstatningsansvaret bør man heller ikke tage for let på. Der er derfor ikke andet for, end at holde øje med vejrudsigten og stå tidligere op, når vejret tilsiger det. Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne8
Sne7
Sne4
Sne1
Sne2
Sne14
Sne6
Sne9

BILLIG SNERYDNING I AALBORG

I sagens natur er det svært at planlægge og afsætte tid til snerydning, for sneen kommer jo som bekendt, når den selv vil. Derfor bliver det i stigende grad almindeligt blandt både privatpersoner og private virksomheder at købe ydelsen fra professionelle snerydningsvirksomheder. Der er også en del virksomheder på Aalborg-kanten, og som regel er det billigere, end man skulle tro. Det kan dog godt betale sig at indhente flere tilbud, for både priser og inkluderede ydelser kan svinge en del. Det kan selve kvaliteten af snerydningen og saltningen i øvrigt også, så vælg en leverandør, som andre har haft gode erfaringer med. Fordelene ved at købe ydelsen frem for selv at stå med arbejdet er mange. Det er klart, at man sagtens selv kan feje en trappe eller rydde en lille stump havegang, men så snart opgaverne bliver lidt større, spiller tidsforbruget en rolle. For de fleste gælder udsagnet, at ”tid er penge”, og ikke sjældent viser det sig, at det faktisk bedre kan betale sig at bruge tiden andre steder, og så lade de professionelle om det, de er bedst til. Større opgaver kræver som regel også egnet snerydningsudstyr som eksempelvis fejemaskiner, snekastere og lignende. Den slags udstyr koster en del i indkøb, og det kommer sandsynligvis bare til at stå og samle støv det meste af året. Som tommelfingerregel er der nemlig kun i størrelsesorden 10 dage om året, hvor der skal ryddes sne.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste