Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I Aalborg

Lad Snevagten A/S stå for din snerydning i Aalborg, og vær sikker på, at din grund er sneryddet og saltet – og at du lever op til alle gældende snerydningsregler. Hos Snevagten A/S hjælper vi med snerydning i Aalborg og i resten af landet, så alle kan færdes trygt og sikkert på veje og fortove. Har du en erhvervsgrund, og skal du bruge hjælp til snerydning og saltning af den i Aalborg, står vi klar til at rykke hurtigt ud.

Om videoen

Video om snerydning i Aalborg

Aalborg er en by i Nordjylland med en meget central placering i forhold til kysterne. Det er en af de byer, hvor der generelt er lidt koldere end andre steder i Danmark. Det er fordi, at Aalborg ligger et sted, hvor Limfjorden smyger sig forbi. 

Limfjorden kan skabe et varmere klima om sommeren, men til gengæld bliver det tilsvarende koldere om vinteren. Snevagten, som vores virksomhed hedder, rydder sne i hele Danmark, og vi tilbyder også professionel snerydning i Aalborg. 

Kan man rydde sne 365 dage om året?

Vi har lavet en blog, der hedder Sneuniverset, og det er den side, du er landet på. Her kan du finde mange flere oplysninger om vores virksomhed, Snevagten. Der findes også videoer, hvor vi fortæller mere om snerydning i Aalborg og andre danske byer. 

Her kan du blive meget klogere på, hvad vi bruger årets 365 dage på. For der er jo masser af dage, hvor vi ikke er ude at rydde sne. Måske du gerne vil vide lidt mere om, hvad vi ellers brugere årets resterende måneder på?

Èn ting er sikkert. Vi keder os aldrig, når vi beskæftiger os med sne alle årets dage.

FORDELE VED EN FAST AFTALE OM SNERYDNING I AALBORG

Fordelene ved at købe snerydning i Aalborg frem for selv at stå med arbejdet er mange – her får du lige et oprids af nogle af de vigtigste.

Du sparer en masse tid på snerydning i Aalborg
Det er klart, at du sagtens selv kan feje en trappe eller rydde en lille stump indgang, men så snart opgaverne bliver lidt større, spiller tidsforbruget en rolle. For de fleste gælder udsagnet, at ”tid er penge”, og ikke sjældent viser det sig, at det faktisk bedre kan betale sig at bruge tiden andre steder, og så lade de professionelle om det, de er bedst til. Større opgaver kræver som regel også egnet snerydningsudstyr som eksempelvis fejemaskiner, snekastere og lignende. Når du lader os stå for din snerydning og saltning i Aalborg, sparer du således en masse tid, som du kan bruge på andre vigtige opgaver.

Du skal ikke være nervøs for, om du overholder reglerne for snerydning

Foruden det store arbejde kræver det også en del at sætte sig ind i alle reglerne for snerydning. Hvis ikke reglerne overholdes, kan det koste dig dyrt, og derfor er det ofte fordelagtigt at lade et professionelt snerydningsfirma som Snevagten A/S stå for din snerydning i Aalborg. På den måde er du sikker på, at reglerne er overholdt, og at din grund er sikker og tryg at færdes på for alle – hele vinteren igennem.

KVALIFICERET SNERYDNING I AALBORG OG SALTNING TIL ERHVERV

Hos Snevagten A/S tilbyder vi snerydning i Aalborg til virksomhedsejere med både store og mindre grunde. Vi har allieret os med dygtige og erfarne sneryddere i Aalborg og omegn, som har samme værdier og visioner som os. Derfor kan vi sikre konsistent og kompetent snerydning i Aalborg til dig med en erhvervsgrund. I sagens natur er det svært at planlægge og afsætte tid til snerydning, for sneen kommer jo som bekendt, når den selv vil, og derfor er det i stigende grad blevet mere og mere almindeligt, at særligt virksomhedsejere køber snerydning fra professionelle snerydningsvirksomheder – og det er her, vi kommer ind i billedet.

Foruden det store arbejde kræver det også en del at sætte sig ind i alle reglerne for snerydning. Hvis ikke reglerne overholdes, kan det koste dig dyrt, og derfor er det ofte fordelagtigt at lade et professionelt snerydningsfirma som Snevagten A/S stå for din snerydning i Aalborg. På den måde er du sikker på, at reglerne er overholdt, og at din grund er sikker og tryg at færdes på for alle – hele vinteren igennem.

REGLERNE FOR SNERYDNING I AALBORG OG RESTEN AF LANDET

Som udgangspunkt er det kommunens opgave at klare snerydning i Aalborg, og der er sat ganske mange penge af til opgaven. Byens borgere må dog også hjælpe til, når det drejer sig om rydning af havegange, trapper og fortove. Der er nemlig gældende regler for snerydning i Aalborg og resten af landet, som du som grundejer er forpligtet til at overholde. Reglerne for snerydning i Aalborg og resten af landet tilsiger, at der skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken 7 om morgenen og indtil klokken 22 om aftenen (søndag undtaget, hvor pligten gælder fra klokken 8 om morgenen). Reglerne gælder i øvrigt også for private virksomheder. Manglende snerydning kan i princippet medføre bødestraf, og i gentagelsestilfælde kan kommunen lade rydning og saltning udføre på borgerens regning.

Bødestraf og rydningsomkostninger hører dog til småtingsafdelingen, sammenlignet med de tilfælde, hvor en medborger kommer til skade på grund af eksempelvis manglende snerydning i Aalborg. Her kan grundejeren nemlig blive erstatningsansvarlig, og det gælder både i forhold til ødelagte beklædningsgenstande og effekter, svie og smerte, tabt arbejdsevne og tabt arbejdsfortjeneste. Det kan hurtigt løbe op i betydelige summer. Snerydning og saltning i Aalborg og resten af landet er selvfølgelig en almindelig borgerpligt, men erstatningsansvaret bør man heller ikke tage for let på. Der er derfor ikke andet for, end at holde øje med vejrudsigten og stå tidligere op, når vejret tilsiger det. Formålet med reglerne for snerydning i Aalborg og resten af landet er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig. Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne1
Sne9
Sne4
Sne14
Sne6
Sne8
Sne2
Sne7

Vedligehold din sikkerhed og produktivitet oppe året rundt med snerydning i Aalborg

Der er som nævnt mange regler for snerydning i Aalborg såvel som i resten af landet, men der er også andre gode argumenter for, at du skal sørge for at holde dine arealer omkring virksomheden fri for sne og is. 

Et rigtig godt argument er dine medarbejdere og gæster sikkerhed , da sne og især is kan skabe farlige situationer for både medarbejdere og gæster. Det gælder først og fremmest for de mennesker, der skal færdes til fods på adgangsveje, parkeringspladser og lignende, hvor sne og is kan skabe glatte forhold, som gæster og medarbejdere kan falde på. 

Det er du naturligvis interesseret i at undgå, ligesom du også gerne vil undgå, at virksomhedens tunge maskiner skal køre på de samme glatte arealer. Komprimeret sne og is er farligt at køre rundt på for lastbiler og andre køretøjer, og det kan i værste tilfælde lede til kollisioner og skabe andre farlige situationer, hvis du ikke har styr på din snerydning og saltning. 

Sikkerhed og produktivitet 

Snerydning og saltning i Aalborg er altafgørende for at opretholde sikkerheden omkring din virksomhed hele året rundt. Ved at have ryddet og saltet kan mennesker og maskiner bevæge sig frit og sikkert rundt hele året, og det er også en vigtig faktor i forhold til at holde produktionen i gang. 

Hvis dine adgangsveje er spærret af store snemængder, eller hvis et genstridigt islag forhindrer lastbiler og lignende i at komme til og fra dit lager, så kan produktionen gå i stå, og det er selvfølgelig det sidste, du ønsker som virksomhed. 

Med professionel saltning og snerydning i Aalborg ved du, at vi altid står klar til at rykke ud med kompetent service, så du kan sove trygt, velvidende at dine arealer forbliver sikre og produktive – også selvom det har sneet hele natten. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.