Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I Aalborg

Når vi når hen omkring oktober, får vi som regel de første snebyger i Danmark, og også Aalborg må tage sin del. Sne er på mange måder fascinerende, men arbejder man med infrastruktur og trafik, er det ikke noget, man spøger med. Specielt ikke, når det drejer sig om tungt trafikerede områder og knudepunkter. Her kan selv små glatføre-ulykker eller mangelfuld snerydning lynhurtigt sætte en kæp i hjulet for Aalborgs ellers velfungerende vejsystemer og trafik.

Om videoen

Video om snerydning i Aalborg

Aalborg er en by i Nordjylland med en meget central placering i forhold til kysterne. Det er en af de byer, hvor der generelt er lidt koldere end andre steder i Danmark. Det er fordi, at Aalborg ligger et sted, hvor Limfjorden smyger sig forbi. 

Limfjorden kan skabe et varmere klima om sommeren, men til gengæld bliver det tilsvarende koldere om vinteren. Snevagten, som vores virksomhed hedder, rydder sne i hele Danmark, og vi tilbyder også professionel snerydning i Aalborg. 

Kan man rydde sne 365 dage om året?

Vi har lavet en blog, der hedder Sneuniverset, og det er den side, du er landet på. Her kan du finde mange flere oplysninger om vores virksomhed, Snevagten. Der findes også videoer, hvor vi fortæller mere om snerydning i Aalborg og andre danske byer. 

Her kan du blive meget klogere på, hvad vi bruger årets 365 dage på. For der er jo masser af dage, hvor vi ikke er ude at rydde sne. Måske du gerne vil vide lidt mere om, hvad vi ellers brugere årets resterende måneder på?

Èn ting er sikkert. Vi keder os aldrig, når vi beskæftiger os med sne alle årets dage.

BILLIG SNERYDNING I AALBORG TIL ERHVERV

I sagens natur er det svært at planlægge og afsætte tid til snerydning, for sneen kommer jo som bekendt, når den selv vil. Derfor bliver det i stigende grad almindeligt blandt særligt virksomhedsejere at købe ydelsen fra professionelle snerydningsvirksomheder. Hos Snevagten A/S tilbyder vi snerydning i Aalborg til virksomhedsejere med både store og mindre grunde. Vi har allieret os med dygtige og erfarne sneryddere i Aalborg og omegn, som har samme værdier og visioner som os. Derfor kan vi sikre konsistent og kompetent snerydning i Aalborg til dig med en erhvervsgrund. Fordelene ved at købe snerydning i Aalborg frem for selv at stå med arbejdet er mange. Det er klart, at man sagtens selv kan feje en trappe eller rydde en lille stump indgang, men så snart opgaverne bliver lidt større, spiller tidsforbruget en rolle. For de fleste gælder udsagnet, at ”tid er penge”, og ikke sjældent viser det sig, at det faktisk bedre kan betale sig at bruge tiden andre steder, og så lade de professionelle om det, de er bedst til. Større opgaver kræver som regel også egnet snerydningsudstyr som eksempelvis fejemaskiner, snekastere og lignende. 

Foruden det store arbejde kræver det også en del at sætte sig ind i alle reglerne for snerydning. Hvis ikke reglerne overholdes, kan det koste dig dyrt, og derfor er det ofte fordelagtigt at lade et professionelt snerydningsfirma som Snevagten A/S stå for din snerydning i Aalborg. På den måde er du sikker på, at reglerne er overholdt, og at din grund er sikker og tryg at færdes på for alle – hele vinteren igennem.

REGLERNE FOR SNERYDNING I AALBORG OG RESTEN AF LANDET

Som udgangspunkt er det kommunens opgave at klare snerydning i Aalborg, og der er sat ganske mange penge af til opgaven. Byens borgere må dog også hjælpe til, når det drejer sig om rydning af havegange, trapper og fortove. Reglerne for snerydning i Aalborg og resten af landet tilsiger, at der skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken 7 om morgenen og indtil klokken 22 om aftenen (søndag undtaget, hvor pligten gælder fra klokken 8 om morgenen). Reglerne gælder i øvrigt også for private virksomheder. Manglende snerydning kan i princippet medføre bødestraf, og i gentagelsestilfælde kan kommunen lade rydning og saltning udføre på borgerens regning. 

Bødestraf og rydningsomkostninger hører dog til småtingsafdelingen, sammenlignet med de tilfælde, hvor en medborger kommer til skade på grund af eksempelvis manglende snerydning i Aalborg. Her kan grundejeren nemlig blive erstatningsansvarlig, og det gælder både i forhold til ødelagte beklædningsgenstande og effekter, svie og smerte, tabt arbejdsevne og tabt arbejdsfortjeneste. Det kan hurtigt løbe op i betydelige summer. Snerydning og saltning i Aalborg og resten af landet er selvfølgelig en almindelig borgerpligt, men erstatningsansvaret bør man heller ikke tage for let på. Der er derfor ikke andet for, end at holde øje med vejrudsigten og stå tidligere op, når vejret tilsiger det. Formålet med reglerne for snerydning i Aalborg og resten af landet er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne2
Sne14
Sne6
Sne8
Sne7
Sne1
Sne9
Sne4

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.