Skip to main content

Passiv indkomst

MYTEN DE KALDER PASSIV INDKOMST

Hvad er passiv indkomst?

Passiv indkomst referer til en indtægt der kommer, uden at du foretager en løbende arbejdsindsats. Det kan f.eks. være hvis du har en blog og bringer reklamer derpå, så vil de løbende gøre at du indtjener penge uden at du yderligere behøver at gøre noget. Arbejdsindsatsen lægger således i starten når du opretter reklamerne. 

Passiv indkomst er en urealistisk forestilling

Man ser mange “10 måder til passiv indkomst” artikler på nettet, men hos Snevagten tror vi ikke på at passiv indkomst eksisterer. Hele den her forestilling om, at man kan tjene penge uden aktivt at arbejde, afspejler ikke virkeligheden, er vores erfaring. Det kan være nemt at blive tryllebundet af en ide om at man nemt kan generere penge, men virkeligheden er, at for at tjene penge, må man investere i hårdt arbejde. Generering af penge kræver viljestyrke, gå-på-mod og strategisk planlægning.

En investering i passiv indkomst er ikke hensigtsmæssig, for man kan ikke bare springe over hvor gærdet er lavest. Vores tip til dig er, at i stedet for at satse på det som er nemmest, så gør det som er mest oprigtigt. Hvis du ligger blod, sved og tårer i din virksomhed, ved vi af erfaring, at det skinner igennem til dine kunder og senere hen i indkomst. Hvis det virker for godt til at være sandt, så er det nok for godt til at være sandt.