KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Amager

Som ægte ama’rkaner ved du sikkert godt, at sneen også sagtens kan dale ned over øen. Det ser smukt og hyggeligt ud på Fælleden men også besværligt, når det kommer til snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse inde i byområdet. Det kan være svært at nå hele vejen rundt og få ryddet det areal, man har ansvar for – især når man bor på Danmarks tættest befolkede ø med ca. 200.000 indbyggere. Men det skal gøres. Loven kræver faktisk, at der skal være ryddet og tilgængeligt fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Snevagten klarer det hårde arbejde for dig på Amager, helt fra Dragør til Christianshavn.

Amager får fuld service

Vi ved altid, hvor det sner, og vi servicerer alle typer af kunder på lige fod, fra de få meter fortov foran din bolig, til de store parkeringspladser hos de store virksomheder. Vi rydder sne og salter i hele København S og på resten af Amager, og vi har den helt store servicepakke til dig. Dette inkluderer:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti

Vi rykker vi hurtigt ud på hele Amager, og vi kommer på under én time ved ekstraudkald. Snevagten A/S har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi går op i at gøre vores arbejde ordentligt. Det ved vi er vigtigt for dig, og derfor har vi en stor maskinpark samt en masse dygtige og glade medarbejdere til at klare arbejdet for dig. Vi fokuserer på omhu og pålidelighed, og vi prioriterer alle vores kunder lige højt.

Udover de ovennævnte services kan vi også tilbyde vores fastprisaftale. Den er meget populær hos virksomheder, fordi den er nem at budgettere med, og den sikrer at medarbejderne kan møde trygt ind på arbejde hele vinteren. Med en serviceaftale hos Snevagten får du snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse til en fast lav pris hele vinteren. Juridisk set forpligter den os også til at rydde sne og is for dig først, også selvom der står en større virksomhed og vifter med et millionbeløb, for at få akut snerydning.

Snerydning til den bedste pris

Du tænker sikkert, at det bliver en dyr omgang at få alle disse services. Det er dog ikke tilfældet. Snevagten har 100% prisgaranti og er derfor altid Danmarks laveste pris på professionel snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Hvis du ikke tror på os, kan du jo prøve vores prisberegner hér og få et uforpligtende tilbud. Hvis du mod al forventning skulle have fået en bedre pris hos en af vores konkurrenter, går vi selvfølgelig ind og matcher prisen, såfremt deres tilbud er på lige vilkår med vores. Så bliver det ikke billigere.

Vil du være helt sikker på, at du får den helt nøjagtige pris, kan du også bestille en besigtigelse af dine arealer. Så kommer vi ud og kigger på dine arealer og giver dig et konkret tilbud på den opgave, du skal have klaret. Det er naturligvis ganske gratis.

Sne2
Sne4
Sne6
Sne9
Sne7
Sne14
Sne1
Sne8

Tag fat i Sneuniverset i dag

Står du på Amager og er omringet af sne? Giv os et kald på tlf. eller skriv en mail til os her på siden, så giver vi et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse. I vinterhalvåret sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål hele døgnet, og tager altid gerne en snak om, hvad det er, du har brug for.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste