Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I JYLLAND

Rent landskabsmæssigt er Jylland en lidt sjov størrelse, fordi øst og vest grundlæggende udgøres af to forskellige landskabstyper. Mod vest er landskabet relativt fladt, mens østsiden er mere varieret med mere udpræget bakkelandskab. Vi skal mere end 10.000 år tilbage for at finde årsagen. Her var landskabet nemlig udsat for den seneste istid, hvor ismasser og smeltevand dækkede det vestlige Jylland og gjorde landskabet mere fladt. I dag tænker vi ikke meget over det, men is og sne ser vi stadig hver vinter – heldigvis i en noget mildere grad end dengang. Ikke desto mindre kan de relativt beskedne snemasser stadig være til stor gene for infrastrukturen, lige fra de store jyske motorveje og helt ned til fru Jensens havegang. Hvert år bruger vi massive ressourcer på at bekæmpe sneen, og året efter må vi starte forfra. Men det er nu engang de vilkår, vi har bosat os under. 

Læs beskrivelse

Video om snerydning i Jylland

Hos Snevagten rydder vi sne i hele Danmark, og derfor er vi selvfølgelig også til stede i alle dele af Jylland. Snerydning i Jylland er jo faktisk en sjov ting. Det er sådan, at vi rydder sne både i Skagen, på Rømø, i Ribe og på Als. 

Så vi må siges at dække hele Jylland. 

Vil du gerne vide mere om snerydning i Jylland?

Vi har skrevet en masse om snerydning, så du kan blive klogere på emnet. Er du i tvivl om noget, kan du bare surfe rundt her på siden. 

Du kan også vælge at se en masse forskellige videoer på Sneuniverset. Her fortæller vi meget mere om snerydning i de forskellige byer i Danmark, og hvordan vi gør, når vi beskæftiger os med snerydning 365 dage om året. 

Få svar på dine spørgsmål

Sidder du stadig tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål, er der heldigvis råd for det. Du kan komme i kontakt med os via vores kontakt- eller chatformular her på siden. 

Vi modtager også gerne en mail eller et telefonopkald fra dig, hvis du hellere vil i kontakt med os på den måde. Vi står til rådighed og vil meget gerne svare på alle dine spørgsmål vedrørende snerydning i Jylland og den resterende del af landet. 

VI MÅ ALLE TAGE VORES DEL AF SNERYDNINGEN

Som i resten af landet er den jyske snerydning sat i system på en sådan måde, at vi alle må hjælpe til. Via skattebilletten betaler vi det offentlige for at holde veje og fællesarealer ryddede og glatførebekæmpede, mens vi som borgere selv må sørge for at klare snerydning og saltning derhjemme. Efterhånden er det dog blevet mere og mere almindeligt, at vi også betaler os fra den private del af opgaven. Mange snerydningsvirksomheder tilbyder i dag privat snerydning, og påtager sig også selv de helt små opgaver med fejning af trapper og små fortovsarealer. Det er en oplagt mulighed for ældre og gangbesværede, men i en travl hverdag ligger det også lige til højrebenet for mange familier, der i forvejen har nok at se til med arbejde, skole og fritidsaktiviteter. Snerydningsservicen bliver billigere år for år, og det hænger naturligvis sammen med, at fænomenet bliver mere udbredt. Desto flere opgaver leverandøren kan lægge ind på ruten, desto mere effektivt bliver arbejdet, og transport af mandskab og maskiner udgør på den måde en mindre del af de samlede omkostninger Uanset hvor i Jylland du befinder dig, er der masser af lokale udbydere, som gerne giver et tilbud på arbejdet. Nogle kan ligefrem tilbyde en abonnementsordning, hvor prisen er fast og nem at budgettere med. Så er du dækket ind, uanset hvor slemt vinteren måtte rase.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne14
Sne4
Sne9
Sne8
Sne2
Sne6
Sne1
Sne7

MANGLENDE SNERYDNING KAN GIVE BØDESTRAF

Vi jyder er generelt kendt for at sidde lidt tungt på pengepungen. Om det har noget på sig kan altid diskuteres, men vil man spare, kan man jo altid vælge at rydde sneen selv. Reglerne påbyder, at der skal være ryddet og saltet fra syv morgen til toogtyve aften, så skraldemand, postbud og andre med ærinde på matriklen kan færdes sikkert. I teorien kan manglende rydning medføre bødestraf, og du kan også risikere at blive midlertidigt ”boykottet” af eksempelvis skraldemand og postbud. Så sørg for at holde det i orden. Stil vækkeuret så tidligt, at du kan nå tjansen før du tager på arbejde, og husk også at få ryddet efter fyraften, hvis der er faldet yderligere sne i mellemtiden.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.