KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I JYLLAND

Rent landskabsmæssigt er Jylland en lidt sjov størrelse, fordi øst og vest grundlæggende udgøres af to forskellige landskabstyper. Mod vest er landskabet relativt fladt, mens østsiden er mere varieret med mere udpræget bakkelandskab. Vi skal mere end 10.000 år tilbage for at finde årsagen. Her var landskabet nemlig udsat for den seneste istid, hvor ismasser og smeltevand dækkede det vestlige Jylland og gjorde landskabet mere fladt. I dag tænker vi ikke meget over det, men is og sne ser vi stadig hver vinter – heldigvis i en noget mildere grad end dengang. Ikke desto mindre kan de relativt beskedne snemasser stadig være til stor gene for infrastrukturen, lige fra de store jyske motorveje og helt ned til fru Jensens havegang. Hvert år bruger vi massive ressourcer på at bekæmpe sneen, og året efter må vi starte forfra. Men det er nu engang de vilkår, vi har bosat os under. 

VI MÅ ALLE TAGE VORES DEL AF SNERYDNINGEN

Som i resten af landet er den jyske snerydning sat i system på en sådan måde, at vi alle må hjælpe til. Via skattebilletten betaler vi det offentlige for at holde veje og fællesarealer ryddede og glatførebekæmpede, mens vi som borgere selv må sørge for at klare snerydning og saltning derhjemme. Efterhånden er det dog blevet mere og mere almindeligt, at vi også betaler os fra den private del af opgaven. Mange snerydningsvirksomheder tilbyder i dag privat snerydning, og påtager sig også selv de helt små opgaver med fejning af trapper og små fortovsarealer. Det er en oplagt mulighed for ældre og gangbesværede, men i en travl hverdag ligger det også lige til højrebenet for mange familier, der i forvejen har nok at se til med arbejde, skole og fritidsaktiviteter. Snerydningsservicen bliver billigere år for år, og det hænger naturligvis sammen med, at fænomenet bliver mere udbredt. Desto flere opgaver leverandøren kan lægge ind på ruten, desto mere effektivt bliver arbejdet, og transport af mandskab og maskiner udgør på den måde en mindre del af de samlede omkostninger Uanset hvor i Jylland du befinder dig, er der masser af lokale udbydere, som gerne giver et tilbud på arbejdet. Nogle kan ligefrem tilbyde en abonnementsordning, hvor prisen er fast og nem at budgettere med. Så er du dækket ind, uanset hvor slemt vinteren måtte rase.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne1
Sne9
Sne14
Sne4
Sne7
Sne6
Sne8
Sne2

MANGLENDE SNERYDNING KAN GIVE BØDESTRAF

Vi jyder er generelt kendt for at sidde lidt tungt på pengepungen. Om det har noget på sig kan altid diskuteres, men vil man spare, kan man jo altid vælge at rydde sneen selv. Reglerne påbyder, at der skal være ryddet og saltet fra syv morgen til toogtyve aften, så skraldemand, postbud og andre med ærinde på matriklen kan færdes sikkert. I teorien kan manglende rydning medføre bødestraf, og du kan også risikere at blive midlertidigt ”boykottet” af eksempelvis skraldemand og postbud. Så sørg for at holde det i orden. Stil vækkeuret så tidligt, at du kan nå tjansen før du tager på arbejde, og husk også at få ryddet efter fyraften, hvis der er faldet yderligere sne i mellemtiden.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion. 

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.