Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING PÅ SJÆLLAND

Selv om Sjælland rent geografisk kun dækker en mindre del af Danmark, er det her, knap halvdelen af landets indbyggere har slået sig ned, og det giver selvfølgelig generelt en højere befolkningstæthed. Især i og omkring hovedstadsområdet er det udtalt – her bor omkring en fjerdedel af danskerne. Naturligt nok er vejnettet og infrastrukturen derfor mere udbygget på Sjælland, og specielt i de større byer kan der være meget pres på i myldretiden. Det glider dog planmæssigt, alt andet lige. Anderledes ser det dog ofte ud, når sneen falder i større mængder. Selv små forsinkelser eller uheld, der blokerer vejbanen, kan skabe kaos i den ellers velsmurte maskine. Her er det de enkelte sjællandske kommuner, der hver især må holde egne ansvarsområder farbare og sikre. 

Om videoen

Video om snerydning på Sjælland

Snevagten er en virksomhed, der rydder sne. Det gør vi blandt andet på Sjælland. Vi startede oprindeligt med at rydde sne i København, og så har vi stille og roligt bevæget os udad. 

I dag er vi massivt til stede i alle større byer på Sjælland – og også i de helt mindste som eksempelvis Lolland. Under Region Sjælland er der også Bornholm. Der rydder vi også sne.

Søger du en virksomhed, der kan hjælpe dig med snerydning på Sjælland, er du altså landet det helt rigtige sted.

Vil du gerne have en pris på snerydning på Sjælland?

For at gøre det nemt for dig har vi lavet en prisberegner. Den kan du bruge, når du gerne vil have en pris på snerydning på Sjælland eller i hvilken som helst anden del af landet. 

Du finder prisberegneren på vores hjemmeside, og med den tager det dig kun få minutter at få en pris for at få fjernet sne hos dig. Snerydning skal gerne være nemt for dig, når du samarbejder med os – hele vejen rundt.

Er der andet, du gerne vil vide? Så ring eller skriv til os hos Snevagten.

SNERYDNING I PRIVAT REGI

Den enkelte sjællænder har dog naturligvis som alle andre ansvar for at ”feje for egen dør”, når sneen har lagt sig. Reglerne er, at der skal være ryddet og glatførebekæmpet i alle dagtimerne (7-22) – dog søndag først fra klokken 8. Falder der sne mens man er på arbejde, må man vente med snerydningen til fyraften, men den skal klares inden arbejdstid, hvis sneen er faldet i løbet af natten. Det er især her, det giver problemer. De færreste har jo en masse ekstra tid om morgenen, og så må man vælge mellem at være lovlydig eller komme på arbejde til tiden. En løsning er at holde godt øje med vejrudsigten, før man går i seng. Metoden er ikke skudsikker, men det er som regel muligt at få en ide om, hvorvidt der er risiko for snefald i løbet af natten. Hvis det er tilfældet, skal vækkeuret naturligvis stilles derefter. I dag er der dog visse alternativer, og dem ser vi nærmere på i næste afsnit.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne14
Sne7
Sne2
Sne8
Sne4
Sne1
Sne9
Sne6

LAD ANDRE TAGE SLÆBET MED SNERYDNINGEN

I dag er det efterhånden blevet mere almindeligt at købe serviceydelser fra eksternt hold – eller med et moderne buzzword – at udlicitere opgaverne. Tendensen er tydelig, såvel på Sjælland som i resten af landet. Ideen er, at man fokuserer på det, man selv er god til (og kan klare effektivt), mens man lader andre om de specialer, de er gode til. Det koster selvfølgelig penge, men der frigives til gengæld tid, som også er kostbar i vore dage. Tendensen ses også inden for snerydning, hvor der efterhånden er ganske mange leverandører at vælge imellem. Det giver bedre priser for dig som forbruger, og snerydning behøver i dag bestemt ikke koste spidsen af en jetjager. Du kan sagtens tillade dig at være lidt kræsen, når du går ud på markedet med din opgave. Stil krav til leverandøren. Prisen skal naturligvis være konkurrencedygtig, men du kan også sagtens gå efter de leverandører, der har fokus på miljøet og i øvrigt kan tilbyde en lidt mere attraktiv vare. Få flere tilbud hjem, og stil kritiske spørgsmål.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.