Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I VEJEN

Med motorvej til både Esbjerg og Kolding ligger Vejen lunt og godt placeret lige midt i danmarkskortet. Mest kendt er byen måske for den meget omstridte skulptur ”Trold, der vejrer kristenblod”, der blev skabt af bysbarnet Niels Hansen Jacobsen sidst i 1800-tallet. Trolden har så absolut sat sit præg på byen siden da, idet den både har været en del af byens våbenskjold og også har lagt navn til blandt andet Vejen Troldepark samt tjent som inspiration til udsmykninger på forskellige søjler og bygninger. I byen er der generelt meget delte meninger om, hvor meget råderum den skrækindjagende trold bør have, men meget tyder på, at den er kommet for at blive. I hvert fald er det grumme væsen personificeret i byens ”Troldespringvand”, omgivet af vandspyende tudser og øgler. Springvandet blev oprindeligt brugt som kølebassin for byens daværende elektricitetsværk, og var derfor om vinteren omgivet af uhyggelig tågedis og hængende istapper. I dag springvandet ikke i drift om vinteren, og får derfor lov til at sne helt til, når vejrguderne er i det humør. Det kan dog ikke siges om resten af byen, idet både borgere og kommunalarbejdere står sammen om at bekæmpe snemasserne, når de griber ind i byens daglige drift. Kommunens beredskab tager sig fortrinsvis af veje og andre offentlige områder, mens borgerne må sørge for rydning og glatførebekæmpelse på de private arealer. 

VEJEN MÅ FORVENTE MERE SNE I FREMTIDEN

Enhver er klar over, at gennemsnitstemperaturerne er stigende, og de fleste tænker nok, at det logisk vil medføre mildere vintervejr i fremtiden. Men som det var tilfældet med Troldespringvandet, dannes der også i naturen mere damp, når vandet er varmt. Det betyder iflg. forskerne, at vi kan forvente mere damp i atmosfæren, og den vil falde som øget nedbør. Dampen forventes primært ophobet over Danmark i vinterhalvåret, og det betyder øgede snemængder. Med sin placering midt inde i landet må Vejen døje med relativt lave vintertemperaturer, så det er derfor nok også forventeligt, at sneen vil være mere tilbøjelig til at blive liggende her, end det er tilfældet i de mere kystnære områder. Glædelige nyheder før alle, der elsker at lege i sneen, og måske knap så glædelige nyheder for dig, der skal rydde den væk.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne8
Sne2
Sne6
Sne7
Sne1
Sne4
Sne9
Sne14

SNERYDNING KAN KØBES SOM SERVICEYDELSE I VEJEN

Som privatperson skal du i princippet rydde og salte fra tidlig morgen til sen aften, og alt efter grundareal og indkørselsforhold kan dette være en stor mundfuld for mange. Er der problemer med fysikken, er det selvfølgelig særlig slemt, men mange har også helt enkelt problemer med at få tiden til at række. Kalenderen er konstant fyldt op til bristepunktet, og der er ganske enkelt ikke kapacitet til også at skulle stå standby og vente på vejrgudernes uforudsigelige indfald. Ligesom rengøring og havearbejde er snerydning heldigvis en serviceydelse, som kan bestilles for rimelige penge. Vejen har adskillige professionelle udbydere, som gerne påtager sig dine private rydningsopgaver. Det kan aftales og gøres på forskellig vis, men mere og mere udbredt bliver abonnementsaftalen, hvor prisen er fast og ydelsen leveres efter behov. Det er nemt at budgettere med, og leverandøren er bundet til at levere snerydning, når behovet opstår.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.