Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Gentofte

Som du måske allerede ved, er Gentofte en af landets mere velhavende kommuner, der også selv sørger for snerydning på de offentlige veje og stier. Men derfor har du stadigvæk selv ansvar for at rydde sne og salte på de arealer, der hører til din ejendom eller virksomhed. Loven er klar og tydelig; Der skal være ryddet og sikkert at færdes alle steder, hvor der kommer mennesker dagen igennem fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen.

Selvom et ”winter wonderland” er dejligt at se på, kan store mængder sne både være besværligt og farligt. Som privatperson eller virksomhed har du som regel hverken tid eller udstyr til at bekæmpe sneen hele dagen. Det er hér vi i Snevagten A/S i Gentofte kommer ind i billedet. Vi står altid klar til snerydning, saltning og glatførebekæmpelse på dine arealer.

Se vores servicepakke

Hos Snevagten ved vi godt, hvor vigtigt det er med god kundeservice. Derfor vil vi gerne være så tilgængelige for dig som overhovedet muligt. For at gøre det nemt for dig, har vi døgnvagt i Gentofte, så du kan få fat på os 24/7.  Du kan selvfølgelig også altid ringe til os på tlf. eller skrive til os hér

Uanset om du skal have ryddet indkørslen til din villa, eller har store opgaver på mange tusinde kvadratmeter i forlængelse af din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Vi trodser vind og vejr, så vi kan komme dig og din virksomhed til undsætning, lige når du har brug for det. Ingen kunder er vigtigere end andre, og alle bliver selvfølgelig tilbudt vores services. 

Vi tilbyder:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren både på lager og vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Sne4
Sne9
Sne14
Sne1
Sne2
Sne6
Sne7
Sne8

Få snerydning som det passer dig

Vi tilbyder forskellige typer af kontrakter og uanset hvilken aftale, du laver med os, er du dækket godt ind. Vi holder nemlig, hvad vi lover, og vi går op i at være fleksible, pålidelige og gøre vores arbejde ordentligt her hos Snevagten. Hvis vi mod al forventning ikke lever op til det, som vi har aftalt, skal du selvfølgelig ikke betale – det kalder vi 100% tilfredshedsgaranti.

Hvis du vil være helt sikker på, at vi kommer og rydder sneen fra dine arealer hele vinteren, så har vi også en fastprisaftale. Nogle opgaver klares selvfølgelig ad hoc og helt efter behov, men fastprisaftalen sikrer dig en fast lav pris, uanset hvor meget det sner. Det kan nemt budgetteres, og det kan have stor effekt på bundlinjen, at din virksomhed ikke går i stå i de hårde vintermåneder.

Uanset om der falder et par snefnug eller et per meter på en uge, så snerydder og salter vi for dig til den samme pris hele vinteren. På den måde er du ikke kun sikret imod tårnhøje priser, når sneen vælter ned, men du kan også være helt sikker på, at vi ikke løber tør for salt. Dét synes vi er god kundeservice.

Kontakt os på tlf. eller skriv til os hér med det samme – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.