Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I RANDERS

Randers er kendt for mange ting, men i nyere tid er byen måske mest kendt for Randers Regnskov, som hvert år besøges af flere hundrede tusinde gæster. Med det danske vejrlig er der vel heller ikke noget at sige til, at regnskovsoasen under de karakteristiske kupler er et populært udflugtssted, ikke mindst om vinteren. Men uanset hvor meget der skrues op for varmen indenfor, er det ikke nok til at smelte sneen, når den daler ned over resten af byen. Det betyder, at randrusianerne som resten af Danmarks befolkning må i gang med sneskovl og kost. Reglerne tilsiger nemlig, at enhver skal holde private områder ryddede og saltede eller grusede i alle dagtimerne – i hvert fald der, hvor mennesker færdes. Der skal med andre ord være gode arbejdsforhold for både postbud og skraldemand, og der skal også være sikkert at færdes for enhver anden forbipasserende. 

Om videoen

Video om snerydning i Randers

Du er enten landet hos Snevagten eller Sneuniverset, som er en virksomhed, der rydder sne i hele Danmark. Vi tilbyder også snerydning i Randers. 

Når du hører bynavnet Randers, tænker du sikkert som det første på de karakteristiske kupler, der kendetegner Randers Regnskov. Derinde rydder vi af logiske årsager ikke sne, men det gør vi stort set i resten af Randers. 

Få meget mere at vide om snerydning

Har du spørgsmål til snerydning, kan du læse meget mere her på siden. Både generelt om snerydning, men også om snerydning i Randers, eller hvor du ellers bor.  

Vi har også lavet en masse materiale og videologs, der fortæller dig mere om snerydning. Du er mere end velkommen til også at kontakte os via vores kontakt- eller chatformular her på siden, på mail eller på telefon. 

Er det en pris på snerydning i Randers, du er på jagt efter?

Ønsker du en pris på snerydning i Randers? Vi beregner gerne en pris på snerydning til dig, og du kan få svar inden for et døgn. Du kan også få en pris med det samme ved at indtaste dine oplysninger i vores prisberegner nederst på siden i den røde boks.

DET KAN VÆRE SVÆRT AT FÅ TID TIL SNERYDNINGEN

Flere og flere har en travl hverdag, og det kan være svært at få programmet til at passe med vejrgudernes luner. Måske er særligt morgenerne et problem, for der skal ”ryddes op” efter et eventuelt natligt snefald FØR man tager på arbejde. Problemstillingen kan gribes an på flere måder. Én løsning kan være at stå tidligere op. Det er ikke populært, men skal lovgivningen overholdes, er der ingen vej udenom. Eventuelt kan man slippe lidt lettere, hvis man nøjes med at stå tidligt op de morgener, hvor vejrudsigten har lovet snefald. Metoden er dog ikke helt skudsikker. Er man medlem af en grundejerforening, kan der i visse tilfælde også laves en fællesaftale om at købe snerydningen fra eksternt hold. Erfaringen viser dog, at det ofte kan være svært at blive helt enige om vilkår og priser ved den slags aftaler.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne6
Sne7
Sne9
Sne8
Sne4
Sne1
Sne2
Sne14

HAR MANGE SNERYDNINGS-LEVERANDØRER

Heldigvis behøver du ikke nødvendigvis skulle koordinere snerydningsydelser med naboerne, for du kan også sagtens som enkeltperson få professionel assistance. Randers har en del udbydere, og de fleste af dem servicerer både erhvervsliv og private kunder. Mange forestiller sig, at det er meget dyrt at købe sig til snerydning, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Tag kontakt til et par udbydere, og få en prisindikation. Nogle steder kan man også direkte på virksomhedens hjemmeside indtaste data og få en vejledende pris med det samme. Du vil sandsynligvis blive overrasket over niveauet. Selvfølgelig er det ikke gratis, men det gælder mere end nogensinde, at ”tid er penge”, og det bør naturligvis indgå i overvejelserne. Hvad du bruger din ekstra tid på, bestemmer du naturligvis selv. Der kan blive tid til lidt ekstra arbejde på kontoret, eller du kan nyde din frihed sammen med familien eller en god bog.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.