Snerydning i Randers

Randers er kendt for mange ting, men i nyere tid er byen måske mest kendt for Randers Regnskov, som hvert år besøges af flere hundrede tusinde gæster. Med det danske vejrlig er der vel heller ikke noget at sige til, at regnskovsoasen under de karakteristiske kupler er et populært udflugtssted, ikke mindst om vinteren. Men uanset hvor meget der skrues op for varmen indenfor, er det ikke nok til at smelte sneen, når den daler ned over resten af byen. Det betyder, at randrusianerne som resten af Danmarks befolkning må i gang med sneskovl og kost. Reglerne tilsiger nemlig, at enhver skal holde private områder ryddede og saltede eller grusede i alle dagtimerne – i hvert fald der, hvor mennesker færdes. Der skal med andre ord være gode arbejdsforhold for både postbud og skraldemand, og der skal også være sikkert at færdes for enhver anden forbipasserende.

Det kan være svært at få tid til snerydningen

Flere og flere har en travl hverdag, og det kan være svært at få programmet til at passe med vejrgudernes luner. Måske er særligt morgenerne et problem, for der skal ”ryddes op” efter et eventuelt natligt snefald FØR man tager på arbejde. Problemstillingen kan gribes an på flere måder. Én løsning kan være at stå tidligere op. Det er ikke populært, men skal lovgivningen overholdes, er der ingen vej udenom. Eventuelt kan man slippe lidt lettere, hvis man nøjes med at stå tidligt op de morgener, hvor vejrudsigten har lovet snefald. Metoden er dog ikke helt skudsikker. Er man medlem af en grundejerforening, kan der i visse tilfælde også laves en fællesaftale om at købe snerydningen fra eksternt hold. Erfaringen viser dog, at det ofte kan være svært at blive helt enige om vilkår og priser ved den slags aftaler.

Randers har mange snerydnings-leverandører

Heldigvis behøver du ikke nødvendigvis skulle koordinere snerydningsydelser med naboerne, for du kan også sagtens som enkeltperson få professionel assistance. Randers har en del udbydere, og de fleste af dem servicerer både erhvervsliv og private kunder. Mange forestiller sig, at det er meget dyrt at købe sig til snerydning, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Tag kontakt til et par udbydere, og få en prisindikation. Nogle steder kan man også direkte på virksomhedens hjemmeside indtaste data og få en vejledende pris med det samme. Du vil sandsynligvis blive overrasket over niveauet. Selvfølgelig er det ikke gratis, men det gælder mere end nogensinde, at ”tid er penge”, og det bør naturligvis indgå i overvejelserne. Hvad du bruger din ekstra tid på, bestemmer du naturligvis selv. Der kan blive tid til lidt ekstra arbejde på kontoret, eller du kan nyde din frihed sammen med familien eller en god bog.

Kontakt

Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Telefon: 38 71 17 00
Email: cg@snevagten.dk

Seneste