Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I HILLERØD

Navnet Hillerød fører adskillige hundrede år tilbage i historien, hvor det henviser til, at stedet er bebygget efter en rydning af skovområde. I dag er der ikke mere skov tilbage i bymidten, men traditionen tro ”ryddes” der stadig på området hvert år. Her er det dog ikke træfældning, der er tale om, men derimod snerydning. Man regner med, at der på landsplan gennemsnitligt skal ryddes sne på private matrikler 10 dage på en sæson, og det gælder også for Hillerød. 10 snerydningsdage lyder måske ikke alarmerende, men de har det med at komme, når det passer allerdårligst. I dag har de fleste et pakket dagsprogram, og der er ikke altid lige plads til at rive en halv time ud af tidsplanen fra morgenen af. Ikke desto mindre er det dog et krav fra myndighederne, at der skal være ryddet og saltet fra 7 morgen til 22 aften, bortset fra søndag, hvor man kan vente til kl. 8. 

Læs beskrivelse

Video om snerydning i Hillerød

Er du landet på Snevagten eller Sneuniversets hjemmeside, er det sikkert fordi, du gerne vil have ryddet sne i dit nærområde. Korrekt?

Snevagten rydder sne i hele landet – også i Hillerød. I Hillerød har vi en af de større markante bygninger. Nemlig ATP Hillerød, som nok er den største bygning, vi har. Vi er altså massivt til stede i Hillerød og omegn. 

Få mere information om snerydning i Hillerød

Vil du vide mere om snerydning i Hillerød? Så er du mere end velkommen til at læse teksten under denne video. 

Der findes også en masse videoer på Sneuniversets hjemmeside, der er klar til at blive set. Her finder du en masse informationer om snerydning i diverse danske byer. Måske er din by iblandt dem? 

Ydermere har vi en kontaktformular, chatformular og et telefonnummer her på siden, så du kan komme i kontakt med os på alle tænkelige måder.  

Snerydning i Hillerød – vil du gerne have en pris?

Er du ude efter en eksakt pris på snerydning i netop dit område? Så kan du bruge vores prisberegner her på siden. Indtast dine oplysninger og få en pris for snerydning i Hillerød, eller et hvilket som helst andet sted i Danmark, med det samme.

FEJEMASKINEN KAN VÆRE EN FRISTENDE LØSNING

For mange er snerydning lidt af en pestilens, og derfor er det naturligt at overveje anskaffelse af en fejemaskine eller en sneslynge. Det er eksempelvis meget udbredt i private husholdninger i Norge, hvor der da også generelt kommer markant mere sne. Herhjemme er situationen lidt mere ”på vippen”, for med bare 10 rydningsdage kan det diskuteres, om investeringen kan svare sig. En billig maskine til få tusinde kroner kan være fin til lettere snefald og frostsne, men når vejrguderne for alvor smører tykt på eller velsigner os med tung tøsne, må de billige maskiner give op. Her skal budgettet udvides til 5-10.000 kroner eller mere, og så giver det kun mening, hvis man kan få en stribe af naboerne med på ideen og købe maskinen i fællesskab. I givet fald kan det være en udmærket løsning, men det kræver sin mand M/K at kunne koordinere en sådan aftale til alles tilfredshed. Husk i øvrigt også at budgettere med, at motoriserede maskiner løbende skal efterses og serviceres, hvis de skal være velkørende gennem en årrække.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne1
Sne7
Sne9
Sne6
Sne2
Sne14
Sne8
Sne4

HILLERØD HAR OGSÅ EN DEL PRIVATE SNERYDNINGSFIRMAER

Hvis du hører til den voksende skare, der ganske enkelt vurderer, at tiden er for kostbar til snerydning, er der heldigvis masser af ekstern hjælp at få. I Hillerød findes der allerede en stribe professionelle snerydningsvirksomheder, som kan tilbyde hjælp med arbejdet, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. Det koster selvfølgelig lidt, så det skal vejes op mod den tidsbesparelse og komfort, der opnås ved samarbejdet. Tag eventuelt flere tilbud hjem, så der er noget at sammenligne med. Specielt hos de større firmaer kan man heldigvis opleve overraskende lave priser. Det hænger blandt andet sammen med, at de typisk i forvejen har mange kunder i området, og derfor ikke har de store udgifter til at fragte maskiner og mandskab fra den ene kunde til den næste.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.