KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I HILLERØD

Navnet Hillerød fører adskillige hundrede år tilbage i historien, hvor det henviser til, at stedet er bebygget efter en rydning af skovområde. I dag er der ikke mere skov tilbage i bymidten, men traditionen tro ”ryddes” der stadig på området hvert år. Her er det dog ikke træfældning, der er tale om, men derimod snerydning. Man regner med, at der på landsplan gennemsnitligt skal ryddes sne på private matrikler 10 dage på en sæson, og det gælder også for Hillerød. 10 snerydningsdage lyder måske ikke alarmerende, men de har det med at komme, når det passer allerdårligst. I dag har de fleste et pakket dagsprogram, og der er ikke altid lige plads til at rive en halv time ud af tidsplanen fra morgenen af. Ikke desto mindre er det dog et krav fra myndighederne, at der skal være ryddet og saltet fra 7 morgen til 22 aften, bortset fra søndag, hvor man kan vente til kl. 8. 

Læs beskrivelse

FEJEMASKINEN KAN VÆRE EN FRISTENDE LØSNING

For mange er snerydning lidt af en pestilens, og derfor er det naturligt at overveje anskaffelse af en fejemaskine eller en sneslynge. Det er eksempelvis meget udbredt i private husholdninger i Norge, hvor der da også generelt kommer markant mere sne. Herhjemme er situationen lidt mere ”på vippen”, for med bare 10 rydningsdage kan det diskuteres, om investeringen kan svare sig. En billig maskine til få tusinde kroner kan være fin til lettere snefald og frostsne, men når vejrguderne for alvor smører tykt på eller velsigner os med tung tøsne, må de billige maskiner give op. Her skal budgettet udvides til 5-10.000 kroner eller mere, og så giver det kun mening, hvis man kan få en stribe af naboerne med på ideen og købe maskinen i fællesskab. I givet fald kan det være en udmærket løsning, men det kræver sin mand M/K at kunne koordinere en sådan aftale til alles tilfredshed. Husk i øvrigt også at budgettere med, at motoriserede maskiner løbende skal efterses og serviceres, hvis de skal være velkørende gennem en årrække.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne7
Sne14
Sne1
Sne4
Sne8
Sne9
Sne6
Sne2

HILLERØD HAR OGSÅ EN DEL PRIVATE SNERYDNINGSFIRMAER

Hvis du hører til den voksende skare, der ganske enkelt vurderer, at tiden er for kostbar til snerydning, er der heldigvis masser af ekstern hjælp at få. I Hillerød findes der allerede en stribe professionelle snerydningsvirksomheder, som kan tilbyde hjælp med arbejdet, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. Det koster selvfølgelig lidt, så det skal vejes op mod den tidsbesparelse og komfort, der opnås ved samarbejdet. Tag eventuelt flere tilbud hjem, så der er noget at sammenligne med. Specielt hos de større firmaer kan man heldigvis opleve overraskende lave priser. Det hænger blandt andet sammen med, at de typisk i forvejen har mange kunder i området, og derfor ikke har de store udgifter til at fragte maskiner og mandskab fra den ene kunde til den næste.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste