Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING ROSKILDE

Når tagene på Roskilde Domkirke skifter farve fra patineret kobber til englehvid, er det et sikkert tegn på, at det er tid til at få sneskovlen fundet frem fra gemmerne. Heldigvis regner man som tommelfingerregel med, at det gennemsnitligt kun er nødvendigt at foretage snerydning omkring 10 gange hver vinter, men bøvlet – det er det. Drejer det sig blot om en trappe eller en lille stump gangsti, går det selvfølgelig nok endda, men har du større arealer at skulle holde, kan snerydning og saltning være tidskrævende. Når det gælder offentlig snerydning i Roskilde, er det naturligvis kommunen, der tager over. Her har man et godt beredskab, som både står klar med sneplove og saltspredere, når vejret fordrer det. Ofte vil du opleve, at de allerede er ude på vejene inden det overhovedet begynder at sne elle ise til. Hemmeligheden er ”den danske glatføremodel”, som vi ser nærmere på i næste afsnit.Om videoen

Video om snerydning i Roskilde

Roskilde er ikke alene byen med den famøse domkirke. I Roskilde skal der også ryddes sne, når vi kommer til den kolde tid på året. Når det drysser ned med hvid sne fra himlen, står vi klar hos Snevagten til at få det fjernet fra gaderne, så alle kan komme rundt i byen præcis, som de plejer.

Hos Snevagten tilbyder vi snerydning i Roskilde, såvel som på den resterende del af Sjælland.

Bliv klogere på snerydning og vores virksomhed

På vores blog, Sneuniverset, viser vi dig, hvad der skal til for at udføre snerydning på et mere overordnet plan. Vi går bag om virksomheden Snevagten for at vise dig, hvordan man kan gøre det her på en smart og effektiv måde. 

Vi håber, at du vil følge med og læse alle vores spændende blogindlæg. De handler ikke alle om snerydning i Roskilde, men om snerydning på et mere overordnet plan og vores virksomhed.

Gode priser på snerydning i Roskilde

Vi er ikke bare gode til at rydde sne. Vi gør det også til en god pris, så alle kan være med og få råd til at få fjernet sne og is, når vi bevæger os ind i de vinterkolde måneder på året.

DEN DANSKE GLATFØREMODEL

DMI har udviklet en avanceret computermodel, der simulerer og forudsiger forholdene i vintertrafikken. Modellen kaldes ”den danske glatføremodel”, og den er overraskende præcis. Odense kommune og alle andre instanser, der beskæftiger sig med snerydning, kan herfra trække realtidsdata, som gør det muligt at foretage gode forebyggende saltninger og rykke ud med sneplovene, hvor behovet er størst. Ud over at bruge de almindelige metrologiske data, som også anvendes til udarbejdelse af vejrudsigter, trækker modellen desuden data ind fra en række målestationer. Der er faktisk 400 stationer placeret rundt om i landet, og de måler vejtemperaturer, skyggeforhold, vejfugtighed og en lang række andre parametre.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne2
Sne6
Sne8
Sne7
Sne14
Sne1
Sne4
Sne9

HOLD ØJE MED VEJRUDSIGTEN

Som privatperson kan du ikke direkte trække på data fra den danske glatføremodel, men myndighederne udsender dog heldigvis glatførevarsler via blandt andet radio og Internet, så der er gode muligheder for at være forberedt, før du bevæger dig ud i trafikken. Med hensyn til din egen private snerydning, er der ikke andet at gøre, end at holde øje med vejrudsigten, og eventuelt stille vækkeuret til et tidligere tidspunkt, hvis der varsles snefald i løbet af natten. Som bekendt er vejrudsigten desværre ikke altid lige sikker, så sørg generelt for at have god tid om morgenen i perioder, hvor der måske kan komme snefald. Sagen er nemlig, at både odenseanere og alle andre privatpersoner i Danmark har pligt til at rydde sne og glatførebekæmpe på egen matrikel og tilhørende områder – INDEN man tager på arbejde. Arealerne skal være ryddede inden klokken syv morgen, og skal i princippet vedligeholdes dagen igennem frem til klokken toogtyve.

FÅ EVENTUELT HJÆLP UDEFRA

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til en pludselig snerydning, og derfor vælger flere og flere at tegne aftaler med professionelle snerydningsfirmaer. Det er en nem løsning, og på den måde er du sikker på både at overholde lovgivningen og overholde aftalerne i dit stramme dagsprogram. Der findes en del udbydere af snerydning i Odense, og det koster ikke noget at indhente et par uforpligtende tilbud. Når du vælger snerydningsleverandør, bør du stille krav: Er der styr på forbruget af det miljøskadelige salt? Kan du få dokumentation for det udførte arbejde? Har leverandøren et godt ry hos andre kunder? Selvfølgelig skal prisen også være konkurrencedygtig. Brug gerne lidt tid på at sondere mulighederne, så du finder den helt rigtige leverandør.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.