Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I KØBENHAVN

Hver vinter er der behov for snerydning i København og resten af landet, når sneen truer med at blokere trafikken eller gøre færdslen usikker. Det gælder ikke mindst i hovedstaden, hvor befolkningstætheden og dermed trafikbelastningen gør infrastrukturen endnu mere afgørende. Snerydning i København er helt essentielt for at mindske ulykker og øge sikkerheden på fortove og veje. Og et uheld på en vej eller et fortov, som du har ansvaret for at rydde, kan have store konsekvenser – ikke kun for de berørte, men også for din pengepung. Med en snerydningsaftale er du sikker på, at du modtager snerydning og saltning i København, så du kan komme ubekymret gennem vinteren.

Om videoen

Video om snerydning i København

København er som bekendt hovedstaden i Danmark. Og det er i og for sig også hovedbyen for vores virksomhed. Det er her, at Snevagten har hovedsæde, og det er herfra, at vi styrer driften af vores snerydning i København og alle dele af landet. 

København er et sted med ekstremt meget trafik i myldretiden. Det vil sige, at vi skal være uhyre effektive i vores drift. Det kræver en hel del planlægning fra vores side at komme ud at rydde sne og undgå myldretid. 

Det kræver selvfølgelig, at vi har maskiner mange steder i byen – og det har vi. 

Glade kunder er tilfredse kunder

Her på siden taler vi meget om, hvordan vi driver vores snerydningsfirma, og hvordan vi får tilfredse kunder ude i virkelighedens verden. Det gør vi fordi, at det er meget vigtigt for os, at vi formår at gøre vores kunder tilfredse med den snerydning, vi tilbyder. Ellers gør vi ganske enkelt ikke vores arbejde godt nok. 

Vi sørger for, at du er sikret snefrie fortove hver eneste dag. Uanset om du bestiller snerydning i København eller et hvilket som helst andet sted i landet.

Snerydning i København – vi rydder fortovene og cykelstierne

Kommunen sørger for, at vejene er snefri, og de private firmaer rydder generelt cykelstier og fortove. Sådan er det, fordi kommunen udliciterer snerydningsarbejdet til de private firmaer. 

Er fortovene og cykelstierne i København ryddet for sne, er det vores arbejde. Følg med her på siden, hvor du kan læse meget mere om blandt andet snerydning i København. 

KOMMUNEN KLARER DEN OFFENTLIGE SNERYDNING OG SALTNING I KØBENHAVN

Som udgangspunkt er det kommunens ansvar at sørge for snerydning i København og holde de offentlige veje farbare og glatførebekæmpede – og de gør det faktisk ganske godt. Det skyldes ikke mindst værdifulde data fra DMI’s glatføremodel, som hele tiden holder kommunens folk opdaterede med lokale data om mulige glatføreforhold. Modellen er så præcis, at det ofte er muligt at foretage forebyggende saltning i København og få indkaldt nødvendigt mandskab, før sneen for alvor får overtaget. København råder også over en forholdsvis velbeslået kommunekasse, så der altid er mulighed for at indkøbe vejsalt i de nødvendige mængder, selv om priserne måske stiger på grund af ekstreme vejrforhold.

KØBENHAVNERNE MÅ FEJE FOR EGEN DØR

Når det kommer til fejning af trappen og snerydning af fortovet hjemme hos dig selv, er der imidlertid ingen hjælp at hente fra kommunal side. Som borger er du nemlig selv forpligtet til at sørge for snerydning i København på din grund og holde arealerne ryddede og sikre at færdes på. De fleste betragter det som en moralsk pligt at have disse ting i orden, men der er faktisk også lovgivning på området. 

Regler for snerydning i København – til husejere og grundejerforeninger

 • Alle ugens dage skal du sørge for snerydning i København af din grund fra klokken 7 om morgenen til klokken 22 om aftenen, bortset fra søndag, hvor man har lov at sove en time længere og først skal have ryddet fra klokken 8.
 • Fortove, trapper, indkørsel, stier og andre fælles områder, hvor f.eks. postbud eller besøgende færdes, skal ryddes for sne og saltes. Der skal desuden fjernes istapper, som er i fare for at falde ned, eller skiltes tydeligt, så folk er opmærksomme.
 • Som borger er du med andre ord både moralsk og lovgivningsmæssigt forpligtet til at bidrage med snerydning og saltning i København.
 • Teoretisk set er der bødestraf, hvis snerydningen ikke er optimal, og er der en forbipasserende som falder på grund af glat føre, kan et sagsanlæg også komme på tale. 
 • Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste for den, der er kommet til skade på din grund. Det er derfor rigtig vigtigt, at du ikke tager let på snerydning og saltning i København.

FORDELE VED AT BETALE FOR SNERYDNING I KØBENHAVN

De fleste har en travl hverdag, som ikke giver mulighed for at stå døgnvagt derhjemme med skovl og kost, så derfor bliver det mere og mere almindeligt at betale sig fra snerydning i København. De større snerydningsvirksomheder har typisk mange kunder i samme område, så en snerydningsaftale er ofte billigere, end man måske lige umiddelbart skulle tro. 

Sne4
Sne9
Sne8
Sne14
Sne1
Sne7
Sne6
Sne2

MANGLENDE SNERYDNING I KØBENHAVN GØR VIRKSOMHEDER SÆRLIGT UDSATTE

Også virksomhedsejere må selv stå for snerydning i København på deres grund, parkeringspladser og tilkørselsveje, og her gælder for så vidt de samme regler som for private grundejere. 

Vigtigt at vide om snerydning i København som virksomhedsejer

 • Ligesom reglerne for private grundejere, gælder de samme regler for snerydning i København for dig, der er virksomhedsejer. Der skal være ryddet sne og saltet mellem kl. 7 om morgenen og 22 om aftenen og fra kl. 8 om morgenen på søndage.
 • Afhængigt af virksomhedstype og fysiske forhold kan manglende snerydning have voldsomme økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden selv. Hvis kunder eller medarbejdere eksempelvis ikke har adgang til virksomheden gennem timer eller måske dage, kan tabene være ganske betydelige. 
 • Større virksomheder kan til tider have eget beredskab, men ofte kan det ikke betale sig at have snerydningsmateriel stående standby året rundt. Alternativet er at bestille ydelsen hos et snerydningsfirma. 

Hvis vejret for alvor viser sig fra sin grimmeste side, som vi eksempelvis så det i 2010, er det dog ikke givet, at der er ressourcer ledige. Under ekstreme vejrforhold er det ofte de højestbydende, der først får ryddet, og priserne kan pludselig tage på himmelflugt. Et stigende antal københavnske virksomheder vælger derfor i dag at tegne egentlige snerydningskontrakter, hvor assistancens omfang og prisen er fastlagt på forhånd.

ER DU VIRKSOMHEDSEJER OG ØNSKER HJÆLP SNERYDNING I KØBENHAVN?

Hos Snevagten har vi siden 2010 hjulpet med snerydning og saltning i København og i resten af landet. Vi hjælper i særdeleshed virksomhedsejere med snerydning, da det kan være en stor mundfuld at skulle ud og feje sne om morgenen inden arbejde. Ofte har virksomhedsejere også nogle store grunde, som trænger til en større omgang snerydning og saltning, og det kan vores maskiner og dygtige folk sagtens klare. Med en snerydningsaftale om snerydning i København hos Snevagten, får du en abonnementsaftale, hvor du kan være sikker på, at alle snerydningsregler overholdes, så du aldrig skal være nervøs for, om du pludselig står med håret i postkassen.

FORDELE VED AT VÆLGE SNEVAGTEN TIL AT VARETAGE DIN SNERYDNING I KØBENHAVN

Når du vælger at tegne en snerydningsaftale hos Snevagten om snerydning i København, får du en lang række fordele, bl.a.

 • Vi rykker ud 24/7 og er døgnbemandede på telefon og e-mail.
 • Er der brug for os, rykker vi ud på under 60 minutter. 
 • Vi overholder gældende snerydningsregler og sørger for snerydning og saltning i København af din grund fra tidligt om morgenen. På den måde kan dine medarbejdere og kunder trygt ankomme til din virksomhed.

FÅ EN FASTPRISAFTALE

Hos Snevagten har du også mulighed for at tegne en fastprisaftale. Den betyder, at du betaler en fast pris – altså et fast beløb – hvert år for din snerydning i København. Prisen gælder således, uanset hvor meget sne der falder i løbet af året, og en fastprisaftale på snerydning i København kan derfor give gode besparelser i det lange løb. 

OM SNEVAGTEN A/S

Snevagtens historie strækker sig tilbage til 2010, hvor direktør Christoffer Gade så et behov for ordentlige og pålidelige snerydningsaftaler. Der gik ikke lang tid før vi var et seriøst og landsdækkende snerydningsfirma, som hvert år hjælper med snerydning i København og resten af landet for virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Hos Snevagten er troværdighed og effektiv i højsædet – du skal med en snerydningsaftale hos os kunne stole på, at vi altid leverer snerydning i København til tiden og altid med den højeste kvalitet. Heldigvis har vores voksende og brede kundeskare været tilfredse med vores levering af snerydning og saltning i København og resten af landet siden 2010, hvorfor vi den dag i dag kan kalde os for landets førende udbyder af snerydning og saltning.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.