KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Helsingør

Det er ved at være mange år siden at Øresund sidst frøs helt til, men der var en gang, hvor man kunne gå turen fra Kronborg over vandet til det svenske. Det er ikke til at vide, om vejrguderne vil lade det blive så koldt igen, men uanset det sker eller ej, står vi hos Snevagten A/S klar til at hjælpe dig med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Helsingør. Så kan du komme sikkert over Sundets smalleste stykke når som helst.

Ifølge lovgivningen skal alle, både privatpersoner og virksomheder, holde deres matrikel og tilstødende områder ryddet for sne og farbare for folk fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Hvis man ikke overholder denne pligt, kan man risikere en bøde og i værste fald et sagsanlæg, hvis en forbipasserende kommer til skade på det areal, du har ansvar for.   

Snevagten er billigst i Helsingør

Har du en snerydningsopgave, du ikke selv kan overskue? Måske den store parkeringsplads eller de mange fællesarealer foran din virksomhed? Eller din indkørsel og tilhørende fortov derhjemme, som du ikke har tid til at rydde i den travle hverdag, og du hellere vil drikke varm kakao med ungerne end rydde sne hele weekenden? Få en idé om, hvor lidt det vil koste dig at få os til at tage tjansen for dig med vores prisberegner.

I det store hele er det selvfølgelig billigst selv at stå for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, men en krone sparet er ikke altid en krone tjent. Med vores prisgaranti er din krone helt sikkert en krone tjent. Hvis du vælger Snevagten til dit arbejde, er du garanteret den laveste pris i Helsingør og resten af det danske land. Får du et tilbud, der er på lige vilkår men alligevel bedre end vores, matcher vi det selvfølgelig. Vil du gerne efterprøve dine priser på snerydning og saltning på dine eksisterende aftaler, så er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Hos Sneuniverset får du fuld service til den laveste pris, deriblandt:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt tidligt om morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti
Sne1
Sne7
Sne2
Sne14
Sne8
Sne9
Sne6
Sne4

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Snevagten holder vi højt og helligt, hvad vi lover. Vi udfører vores arbejde professionelt og ordentligt og prioriterer alle vores kunder lige højt. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen med mange tilfredse kunder, og vi har ikke tænkt os at stoppe med det gode arbejde inden for den nærmeste fremtid.

Med vores gode erfaringer er vi sikre på, at vi sagtens kan leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi som de eneste i Danmark en helt unik tilfredshedsgaranti til dig, der har brug for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse i Helsingør.

Du skal være 100% tilfreds med det arbejde vi har udført, så hvis vi ikke lever op til det du forventer, eller ikke overholder vores kontrakt til punkt og prikke, får du pengene tilbage. Det gælder uanset, om vi har fejet din indkørsel eller ryddet Helsingørs største parkeringsplads.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på tlf. 73708444 eller skriv til os via mail hér. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere vender tilbage så hurtigt som muligt. Vi giver naturligvis en vejledende pris med det samme, men vi kommer selvfølgelig også ud og besigtiger dine arealer helt gratis, så du kan få et helt nøjagtigt tilbud, der passer præcis til dine behov.  

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 3871 1700
Email: cg@snevagten.dk

Seneste