KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I MIDDELFART

Middelfart har oprindeligt fået navn efter sin funktion som færgested mellem Fyn og Jylland, og der findes referencer til stedet i optegnelser helt tilbage fra 14-1500-tallet. Op gennem historien har der været tre overfartssteder, hvoraf Middelfart var det midterste, og heraf navnet. Måske har de mange gennemrejsende været årsagen til, at Middelfart i dag har ganske mange værtshuse i forhold til sin størrelse. Værtshusene er dog også populære hos de lokale, ikke mindst i vinterhalvåret, hvor det er rart at kunne gå ind og få varmen, når frosten bider. Der findes dog også andre måder at få varmen i Middelfart, for som alle andre steder i landet skal der ryddes sne, så det er sikkert at færdes. Har man større arealer at rydde, kan sveden sagtens pible frem, når kost og skovl skal svinges. Middelfart kommune står naturligvis for rydning og glatførebekæmpelse af de offentlige arealer, men som borger i byen er du selv pligtig til at holde dine private arealer. Men kender du reglerne? 

Om videoen

REGLERNE FOR SNERYDNING

Basisreglerne er ret nemme at huske. Som udgangspunkt skal alle arealer, hvor mennesker kan forventes at skulle færdes, være ryddede og glatførebekæmpede fra 7 morgen til 22 aften, undtaget søn- og helligdage, hvor påbuddet først gælder fra kl. 8. Du skal med andre ord sikre, at postbuddet, skraldemanden og andre, der har ærinde på din matrikel, kan udføre deres arbejde uden hindringer og fuldt forsvarligt. Alt efter hvor det er behov for at komme frem, kan du altså have pligt til at rydde indkørslen, havegangen og lignende, samt eventuelle fortovsarealer, der støder op til din matrikel. Husk endelig også at glatførebekæmpe, enten ved at sprede salt eller benytte grus, skaller eller andet friktionsmateriale. En ting er, at du måske selv risikerer at falde og komme til skade. Men skulle det ske, at andre kommer til skade på grund af din manglende glatførebekæmpelse, kan det være ret problematisk. Skadeslidte kan nemlig sagsøge dig, og den slags sager er der mange af hvert eneste år. Som regel er det ikke svært at bevise, at dit fortovsstykke var glat og årsag til en eventuel ulykke, og så er sagen klar. Ud over en bøde risikerer du at skulle betale for både svie og smerte, ødelagt tøj og effekter. Sker der decideret personskade, kan det blive en endog ganske alvorlig økonomisk lussing.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne1
Sne8
Sne6
Sne4
Sne14
Sne9
Sne7
Sne2

MIDDELFART HAR FLERE LEVERANDØRER AF SNERYDNING

Hvis du ikke har lyst til selv at slås med sne og is, kan du sagtens få hjælp til opgaven. I Middelfart og omegn er der nemlig adskillige udbydere af privat snerydning, som gerne træder til. Det koster selvfølgelig lidt, men priserne er generelt overraskende billige, sammenlignet med den tidsbesparelse og bekvemmelighed du kan opnå. Du griber det bedst an ved at få flere tilbud hjem, så der er noget at sammenligne med. Prisen er vigtig, men hold det op imod, hvad der ellers følger med. Der kan eksempelvis være forskel på, hvor hurtig assistance der tilbydes, hvordan arbejdet dokumenteres og meget andet. Nogle tilbyder også fuld tilfredshedsgaranti, hvilket normalt borger for en samvittighedsfuld leverance.

Kontakt os

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

Kontakt

Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre

Telefon: 73 70 84 44
Email: cg@snevagten.dk

Seneste