Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I ESBJERG

Esbjerggenserne har ingen grund til at finde sneskovl og kost frem, blot fordi der ligger en bunke sne ved Gl. Vardevej. Som regel er det bare ismaskinen fra hockey-arenaen, der lige har læsset overskydende is-spåner af efter nogle runder på banen, der lægger is til byens berømte ishockey-hold. Ligger der derimod sne i bunker andre steder, er det som regel et sikkert tegn på, at det er sæson for almindelig snerydning i Esbjerg. Snerydningen på offentlige veje og områder klares naturligvis fra kommunal side, men både private grundejere og virksomhedsejere skal selv sørge for snerydning og glatførebekæmpelse på egne matrikler. Reglerne er kort sagt, at der altid skal være sikkert at færdes fra syv morgen til toogtyve aften.

Om videoen

Snerydning i Esbjerg

Esbjerg er en af de vestligste byer i Danmark, og byen ligger tæt på vandet. Det har faktisk stor betydning for dig, når det kommer til snerydning i Esbjerg. 

Når du bor tæt på vandet, vil der typisk være lidt varmere i starten af sæsonen, ligesom der vil være lidt koldere i slutningen af sæsonen. Og hvorfor så det? Det er ganske enkelt fordi, at havet holder på varmen – og på kulden sjovt nok.

Du kan spare penge på saltning

Nu sidder du sikkert og tænker: Hvad har det så af betydning for snerydning i Esbjerg? 

Jo, nu skal du høre. Der skal med stor sandsynlighed ikke saltes så meget i Esbjerg, som det er tilfældet i de andre danske byer. Det er godt for din pengepung, hvis du altså vælger en leverandør, der tager højde for den slags.

Vælg en fleksibel virksomhed til snerydning i Esbjerg

Vil du gerne have et firma til at stå for saltning og snerydning hos dig? Så er mit bedste råd til dig, at du bruger tid på at finde en fleksibel leverandør. En, der giver dig mulighed for at styre antallet af saltninger og snerydninger. 

Det er vigtigt, når du bor i en by som Esbjerg, hvor det blandt andet giver mening at spare på saltet. 

Her på min videoblog kan du læse en hel masse om, hvordan du kan gribe det an, og hvordan snerydning i Esbjerg og andre danske byer bedst bliver udført.

MANUEL ELLER MASKINEL SNERYDNING?

I Norge falder der en del mere sne end i herhjemme, og derfor er det ret almindeligt, at norske husholdninger har en fejemaskine eller en sneslynge stående. I Danmark er det til gengæld de færreste, der vælger at anskaffe den slags udstyr, for med kun 10 snerydninger om året i gennemsnit, kan investeringen sjældent betale sig. De resterende 355 dage står maskinen jo ubrugt hen, og ud over forrentningen er der også løbende udgifter til vedligehold. Det oplagte alternativ er naturligvis kost og skovl, hvis der er tale om overkommelige arealer. Esbjerg har dog også efterhånden en række professionelle udbydere af snerydning, og det benytter flere og flere sig af, såvel private som virksomheder. Servicen har naturligvis en pris, men den er lavere end de fleste forventer, og skal naturligvis holdes op mod besparelsen i indkøb af snerydningsudstyr og ikke mindst tidsbesparelsen ved at overlade arbejdet til andre.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne7
Sne2
Sne1
Sne8
Sne4
Sne9
Sne6
Sne14

VÆLG DIN LEVERANDØR MED OMHU

Hvis du beslutter dig for at outsource snerydningen, bør du undersøge leverandørerne lidt nærmere, før du vælger. Desværre er der brådne kar i alle brancher, og aviserne har de senere år bragt flere historier om snerydningsfirmaer, der har taget sig godt betalt for helt at undlade at levere den aftalte serviceydelse. Det sikre valg er som regel en større veletableret leverandør, som allerede har et godt ry i branchen. Man kunne måske tro, at store snerydningsfirmaer er dyrere at benytte end små, men sådan er det sjældent. Fordelen ved at være stor er nemlig, at der er mange kunder, og dermed kortere afstand mellem dem. Det har stor betydning for prisen, eftersom transporten af snerydningsudstyr og mandskab fra den ene lokation til den næste ofte udgør en stor del af den samlede omkostning. Eftersom Esbjerg har mange leverandører at vælge imellem, kan du også tillade dig at stille krav og være kritisk. Spørg efter miljøpolitik, garantier og andre væsentlige parametre. Selvfølgelig spiller prisen også en væsentlig rolle, så få gerne flere tilbud hjem til sammenligning.

OVERVEJ EVENTUELT EN FASTPRISAFTALE

I udlandet har man i mange år opereret med fastprisaftaler i snerydningsbranchen, men det er et forholdsvis nyt fænomen herhjemme. Flere større udbydere kan dog i dag tilbyde sådanne kontrakter, og de har flere fordele. Først og fremmest giver det sikkerhed for at få ryddet og saltet – også selv om snestormene raser uafbrudt hele vinterhalvåret. I milde vintre er en fastprisaftale naturligvis lidt dyrere end alternativerne, men ordningen tjener sig hjem i de hårde vintre, hvor du får rigtig billig snerydning.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.