Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Nyborg

Vinteren i Danmark er aldrig helt til at regne med. Den kan være alt fra lunefuld med tocifrede varmegrader og regnvejr til minusgrader og voldsomt snefald. Heldigvis er det vores ekspertise hos Snevagten A/S, og vi har godt styr på vinteren i form af snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Derfor kan vi, i Nyborg, tilbyde dig fastprisaftale, hvor vi bekæmper sneen for den samme lave pris hele vinteren. Uanset om der falder rigtig meget eller rigtig lidt sne, er du sikret tilgængelige og farbare fortove og fællesarealer. Samtidig har vi også vores unikke pris- og tilfredshedsgaranti, når du bruger os til rydning af sne i Nyborg.

Snerydning i hele landet

Nyborg og resten af Fyn er ingen undtagelse, når vi siger at vi rydder sne i hele landet. Selvom Snevagten har hovedkontor i Rødovre, så er vores erfarne mandskab og store maskinpark altid klar til at rykke ud i Nyborg og resten af det ganske land. Du kan naturligvis regne med os, også til akutte opgaver. Ingen opgaver er for små eller store, og vi har alt fra Danmarks bredeste sneplov til almindelige koste, så vi kan håndtere alle former for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse.

Uanset om du er en privatperson, der skal have ryddet et stykke fortov foran din ejendom, eller en større virksomhed med stor parkeringsplads og fællesarealer står vi klar til at hjælpe dig. Vores tilbud passer til dine behov, og vi garanterer gode priser og højt serviceniveau til alle. Snevagten er førende i branchen, og det stræber vi os på at blive ved med at være. Derfor prioriteres alle kunder lige højt, og alle får professionel snerydning hele vinteren.

Unikke garantier hos Snevagten

Når du samarbejder med Snevagten, får du ikke kun den bedste pris, men også den bedste service i forbindelse med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Som de eneste i hele Danmark, tilbyder vi tilfredshedsgaranti til alle vores kunder inklusiv dig i Nyborg.

Du er sikret en service, der lever helt op til alle dine forventninger med vores tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er helt tilfreds med det arbejde, vi har udført, så gør vi det igen. Hvis det stadig ikke lever op til det vi har aftalt i kontrakten, giver vi dig pengene tilbage. Helt enkelt.

Vores services

Udover vores pris- og tilfredshedsgaranti har vi selvfølgelig mange andre services til dig i Nyborg. Vi går nemlig op i at være professionelle og omhyggelige i vores arbejde. Vores medarbejdere er servicemindede og erfarne, vores maskiner kan klare alt, hvad vinteren har at byde på, og vi er heller ikke bange for at bruge lidt knofedt.

For at sikre dig den bedste oplevelse tilbyder vi:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt om morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
Sne4
Sne8
Sne2
Sne6
Sne9
Sne1
Sne14
Sne7

Kontakt os i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din snerydning i Nyborg, kan du kontakte os på tlf. 73708444  eller via mail hér. Vi vender tilbage hurtigst muligt og sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål alle døgnets 24 timer.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.