Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I HVIDOVRE

Hvidovre menes oprindelig at have fået navn efter farven på byens kirke, der ikke overraskende var hvid. Det samme gælder den nordlige nabo Rødovre med en daværende rød kirke. Selve endelsen -ovre betyder ”åbred”, og her er det nok Harrestrup Å, der hentydes til. Om bynavnet direkte har påvirket omstændighederne er nok tvivlsomt, men Hvidovre kan noget med is og sne. Her har man blandt andet fostret nogle af Danmarks bedste talenter inden for curling, og også ishockey står stærkt i byen. Og byen lever for alvor op til sit navn, når sneen dækker Vigerslevparken og resten af byen med et smukt hvidt tæppe. Børnene elsker sne, og smukt ser det da også ud, men medaljen har en bagside: Der skal nemlig ryddes sne. For mange er snerydning en sur pligt, men læs med i næste afsnit og få et par tips til, hvordan det kan blive sjovere. 

GØR SNERYDNINGEN NEMMERE FOR DIG SELV

Alt for mange overvurderer kræfterne, og benytter store brede sneskovle. Tanken er selvfølgelig, at det går dobbelt så hurtigt med en sneskovl i dobbelt bredde. I praksis forholder det sig ofte lige omvendt. Arbejdet går hurtigst og mest effektivt, hvis du kan holde din lille ”sneplov” kørende uden talrige stop undervejs. Har du en meget bred sneskovl, kan det eksempelvis være en fordel kun at tage halve baner ad gangen. På den måde undgår du rygproblemer og slipper også for at svede i overdreven grad. Har du en ujævn flisegang eller lignende, oplever du sikkert, at sneskovlen har det med at gå fast gang på gang. I den situation vil du ofte med fordel kunne skifte til en knap så tung plastikmodel, som lettere glider over ujævnhederne. Der er også meget hentet ved at have det mentale kompas indstillet rigtigt. Tænk ikke på opgaven som en sur pligt, men hav de positive briller på, og se snerydningen som en kærkommen lejlighed til at få lidt ekstra motion og masser af frisk luft

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne7
Sne2
Sne8
Sne9
Sne14
Sne6
Sne1
Sne4

BRUG DIN EGEN TID BEDRE, OG FÅ HJÆLP TIL SNERYDNINGEN

Det er faktisk lovpligtigt at holde sine arealer ryddede og saltede fra tidlig morgen til sen aften, og det er i stigende grad et problem for den travle familie. Ofte har det sneet om natten, og så skal der pludselig skabes ekstra tid til at rydde sne før skole og arbejde. Både i Hvidovre og andre steder i landet bliver det derfor mere og mere almindeligt, at man vælger at lægge opgaven ud til en snerydningsvirksomhed. Dem er der allerede en del af i byen, så hvis du hører til de efterhånden mange, der hellere bruger tiden på noget andet end snerydning, kunne du overveje den fremgangsmåde. Selvfølgelig er det ikke gratis at få hjælp til snerydning, men det er ikke så dyrt, som mange måske forestiller sig. Få eventuelt et par tilbud hjem, og husk også at tjekke, hvilke serviceydelser, der er inkluderet i prisen.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.