Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

Snerydningspriser

Vil du gerne have en pris på snerydning?

Hos Snevagten tilbyder vi snerydning over hele landet. Vil du gerne have professionel hjælp til at rydde din indkørsel for sne hjemme i privaten? Eller står du måske i spidsen for en boligforening eller en virksomhed, der har brug for hjælp til at holde sneen for døren i den kolde vintertid? Uanset hvad kan du regne med os.

Vi rydder sne i hele landet – og vi kører døgnet rundt.

Snerydning fortov priser – få et hurtigt overblik

Snerydning kan være et vidt begreb. I nogle dele af landet sner det altid meget, mens der kun kommer få drys i andre dele af landet. Det er også meget forskelligt hvilke behov, vores kunder har. Mens nogle har et fortov og en indkørsel, de gerne vil holde fri for sne, har vi også kunder, der driver eksempelvis en fabrik, hvor det er uhyre vigtigt, at parkeringsplads og indgangsparti er helt ryddet for sne og is tidligt om morgenen, hvor en masse mennesker møder ind på arbejde. 

Vi kan klare alt, der har med snerydning at gøre. Og for at gøre det nemt for dig at få en pris på den form for snerydning, du har behov for, har vi udviklet en prisberegner. Her kan du hurtigt og nemt få en pris på snerydning hos dig – alt vi behøver er få minutter af din tid.

Du taster info ind om din lokation samt info om dit behov for snerydning. Kort tid efter har du en pris på, hvad det vil koste dig at sætte os på opgaven. Nemmere bliver det ikke at få en pris på snerydning. 

God pris på snerydning – med prisgaranti

Du finder ikke billigere priser på snerydning end dem, vi tilbyder hos Snevagten. Skulle du mod forventning finde en virksomhed, der kan gøre det billigere end os, kan du bestille vores ydelser til den samme pris. Vi giver alle vores kunder prisgaranti på snerydning, da vi ganske enkelt har sat os det mål at være den bedste og billigste snerydningsvirksomhed i Danmark.

Derfor kan du altid regne med den bedste pris hos os – uanset om du bor i Skagen, på Bornholm eller nær den tyske grænse i Sønderjylland.

Tilfreds eller pengene tilbage

Hos Snevagten bliver du både mødt af prisgaranti og tilfredshedsgaranti.  

Udover at tilbyde dig og alle vores øvrige kunder prisgaranti kører vi også med et begreb, der hedder tilfredshedsgaranti. I det ord ligger der det, at du skal kunne være sikker på at være tilfreds med din snerydning, når du samarbejder med os.

Alle mennesker kan komme til at lave en fejl, og det kan vi selvfølgelig også. Men laver vi en fejl, er det ikke dig, der skal betale for det. Det skal vi selv. Så er du ikke tilfreds med det arbejde, vi udfører hos dig, skal du ikke betale for det. Så enkelt er det. 

Vil du gerne vide mere om vores priser for snerydning?

Vil du hellere tale med et menneske i røret end anvende vores automatiske prisberegner? Så har du naturligvis også mulighed for det. Du kan både ringe til os, skrive til os eller chatte med os via vores chatfunktion her på siden. Du kan ringe til os på telefon 73 70 84 48, og vil du skrive til os, kan du gøre det på kundeservice@snevagten.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give dig et godt tilbud på snerydning.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne2
Sne14
Sne8
Sne9
Sne4
Sne1
Sne7
Sne6

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.