Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Vejle

Hos Snevagten A/S kan vi klare alle opgaver indenfor snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Vi har mange års erfaring og løst opgaver for nogle af de største virksomheder i Danmark. Vi kan eksempelvis nævne Bech-Bruun, Føtex, McDonald’s, Scandic og Shell som nogle af vores største kunder, og vi er derfor sikre på, vi også kan klare din snerydningsopgave i Vejle. Hvis du har brug for en professionel samarbejdspartner, der prioriterer dig, gør tingene ordentligt og har service i højsædet, så er du kommet til det rette sted!

Unikke fordele hos Snevagten

Vi brænder for at give dig den bedste oplevelse med snerydning, og derfor tilbyder vi services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt om morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren både på lager og vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Vi skræddersyr et tilbud til dig i Vejle, der passer lige præcis til de behov, du har. Vi går op i at levere den samme gode service hver gang og ikke hvem af vores kunder, der betaler mest. Uanset om du er en privatperson med en travl hverdag og et stykke fortov, der skal ryddes, eller en stor virksomhed med en kæmpe parkeringsplads, skal vi nok tage dig sikkert igennem vinteren.

Vores fastprisaftale forpligter os juridisk til at klare din snerydning først, selvom der måske er en større kunde, der smider et millionbeløb for at få ryddet sne med det samme. Derfor er du sikret snerydning, saltning og glatførebekæmpelse hele vinteren til den samme lave pris. På den måde skal du ikke bekymre dig om høje priser eller mangel på salt, hvis der varsles snestorm. Det er også nemt at budgettere med vores fastprisaftale vinteren igennem, og det kan have stor effekt på bundlinjen, når medarbejderne kan gå sikkert ind ad døren hver morgen.

Din snerydning i Vejle bliver altid dokumenteret

Du kan altid være helt sikker på, at vores arbejde bliver udført efter aftalen med det smarte GPS-system fra SkyHost. Vores chauffører bruger det nemlig ikke kun selv til at holde styr på, hvor langt de er med opgaven men også til at minimere den mængde salt, der bruges. Alle disse data får du selvfølgelig tilsendt efter endt arbejde, så du kan følge med i det, vi laver. På den måde holdes du opmærksom på, hvordan vi overholder vores aftale, og du kan sige til, hvis der er noget, der ikke lever op til dine forventninger.

Snerydning er vigtigt i vores arbejde, men det er saltning også. Hvis islaget under sneen ikke bliver fjernet ordentligt, kan det have alvorlige konsekvenser. Derudover ser det heller ikke godt ud, hvis din ejendom eller virksomhed ikke er ryddet for sne. Tænk sig, hvis en nabo eller kunde kommer slemt til skade, fordi der er isglat, der hvor loven dikterer, du skal rydde sne. Derfor salter vi præventivt og kører efter advarslerne om glat føre fra DMI. Det betyder selvfølgelig, at vi bruger en del salt, men med den data vi får undervejs, sørger vores chauffører for at bruge saltet mest effektivt og miljøvenligt. Det er både godt for pengepungen og miljøet.

Sne7
Sne2
Sne14
Sne8
Sne4
Sne9
Sne6
Sne1

Unikke garantier til dig

Som de eneste i Danmark tilbyder vi både pris- og tilfredshedsgaranti. Det indebærer at vi matcher vores konkurrenters tilbud, hvis de er bedre end dem du kan få i vores prisberegner. Oveni hatten skal du ikke betale, hvis vi ikke kan leve op til det vi har aftalt i kontrakten. Hos Snevagten tilbyder vi dig i Vejle og resten af landet den bedste snerydningsservice vi kan.

Hvis du vil have svar på dine spørgsmål eller have et tilbud, kan vi kontaktes på tlf. eller mail hér (link). Du kan også bestille en gratis besigtigelse af din ejendom og få for en mere nøjagtig pris.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.