Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Brøndby

Snevagten A/S har mere end 10 års erfaring i snerydningsbranchen, og mange af dem er fra vores arbejde med snerydning, saltning og glatførebekæmpelse for privat- og erhvervskunder i Brøndby. Vi ved, at prisen er en af vigtigste faktorer for dig, og derfor tilbyder vi en fast lav pris på rydning af sne. Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at finde prisen via vores prisberegner hér.

Brøndby ligger desuden i vores hovedområde og tæt på hovedkontoret i Rødovre, og derfor tilbyder vi dig også at kunne være fremme på under én time til dine snerydningsopgaver, store som små. Er du i tvivl om noget, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på tlf. 73708444 eller skrive til os via siden hér.

Fuld tilfredshed hos Snevagten

Vi sætter dig som kunde i højsædet og vil gerne sørge for, at du er 100% tilfreds. Snevagten består af servicemindede medarbejdere, maskiner til alle slags opgaver og en professionel tilgang til arbejdet. Kundernes tilfredshed kommer først. For at sikre dig fuld tilfredshed, kan vi i Brøndby tilbyde vores døgnservice på både telefon og mail, så du altid kan få svar på dine spørgsmål af en af vores dygtige medarbejdere.

Derudover har vi også et program for kundestyring, der gør det muligt for os at få et helt nøjagtigt overblik over vores kunders arealer, og vi kan følge med i behovet for snerydning. Vi rykker hurtigt ud til dig i Brøndby, der har brug for snerydning, saltning og glatførebekæmpelse.

Begræns skader i forbindelse med saltning

Der er mange konsekvenser ved at brug salt som tømiddel. Det skader både planter, biler og dyr. Vi har set det hele hos Snevagten. Derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig at begrænse mængden af salt, vi bruger i vores arbejde. Vi minimerer vores saltforbrug på mange forskellige måder, og det er både godt for pengepungen og for miljøet.

Der mange alternativer til salt, der både er mere miljøvenlige og tilmed virker bedre. Vi vælger dog alligevel at bruge salt som tømiddel, da det gør os i stand til at give dig den laveste pris i branchen, både i Brøndby og i resten af landet. Salt er nemlig det ultimativt billigste at bruge, og det er vigtigt for os, at du som kunde er lige så tilfreds med vores priser som for vores arbejde. Vi vil selvfølgelig gerne være så effektive som muligt, men derfor hjælper vi dog saltet lidt på vej, ved at opløse det i vand, inden vi spreder det. På den måde har saltet stadig god effekt ved lavere temperaturer, og det sparer os helt op til 40% af vores brug af salt.

Derudover har vi monteret kameraer på vores største maskiner, så vores chauffører kan følge med i, hvor meget salt vi spreder. På den måde kan vi hele tiden begrænse mængden af salt alt efter behov. Vi bruger også gerne mere miljøvenlige tømidler til vores arbejde i Brøndby, hvis du som kunde ønsker det, imod en lidt højere pris.

Sne9
Sne4
Sne2
Sne7
Sne8
Sne1
Sne6
Sne14

Snevagten som din snerydder

Vi udfører snerydningsarbejde både juleaften, nytårsaften og alle andre helligdage for den sags skyld. Vi bestræber os på, at du er fuldt tilfreds og har derfor det bedste mandskab i branchen med mange års erfaring og ekspertise. Vi har maskiner til alle slags opgaver, og vi står klar til at tage dig sikkert igennem vinteren. Kontakt os i dag på tlf. 73708444 eller skriv til os hér – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.