SideBySide: Et jagtnetværk, der kan alt | Afsnit 180 |

SideBySide

I dagens afsnit af Sneuniverset, følger i mig til endnu et netværksmøde. Denne gang er jeg afsted med SideBySide, som er en af mine jagtnetværk. Jeg er blevet inviteret indenfor, til Hunters Game i Albertslund. Det betyder, at vi skyder i en såkaldt “skyde biograf”. Netværksmødet går ud på, at skyde i en times tid og efterfølgende at netværke. Netværket består af medlemmer, og venner af netværket. Vi er blevet samlet to grupper, for at mikse netværket. Den ene gruppe er SideBySide folk, mens den anden side er jagt-folk. På den måde kan alle supplere hinandens kompetencer, hvilket lægger op til en masse snak. Desuden er der bestilt mad, som man kan sidde og nyde, mens snakken går. Følg med, for at få indblik i de flotte omgivelser, som jeg er heldig at opleve i mit liv.