Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING Østerbro

Vinteren kan være en smuk årstid, når Trianglen er omringet af sne, og Fælledparken har fået en stor hvid dyne over sig. På den anden side kan vinteren også være en hård omgang, med mange mørke og kolde dage. Hvis der så ikke er ryddet for sne eller saltet og alt er glat, kan det hurtigt blive en kamp at skulle krydse gaden på vej på til arbejde.

Loven siger, at man som borger skal rydde sne, salte og have orden i glatførebekæmpelsen, så veje og fortove på og omkring ens matrikel er sikre og tilgængelige fra kl. 7 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Hvis du som virksomhed først lukker sent på natten eller åbner meget tidligt om morgenen, skal der også være ryddet for dine medarbejdere, når de møder ind. Har du samtidig store udendørsarealer eller parkeringspladser tilknyttet din virksomhed, kan det hurtigt blive en stor opgave at løfte. Derfor står Snevagten A/S klar til at stå for din snerydning på Østerbro i København, uanset om du som privatperson skal sikre nogle meter fortov, eller som virksomhed har ansvar for store arealer.

Vores services til dig på Østerbro

Snevagten er et professionelt firma, der arbejder effektivt og pålideligt med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse. Vi har et godt mandskab med mange års erfaring på Østerbro, samt i resten af landet. Derudover har vi også en stor maskinpark, med alt fra enorme sneplove til helt almindelige fejekoste, så vi kan klare lige præcis den opgave, du stiller os. Vi mener, at alle vores kunder er lige vigtige, uanset om du skal have fejet trappen til opgangen eller hele Fælledparken. Vi tilbyder alle vores kunder på Østerbro følgende services:

  • Snerydning, saltning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så det har størst effekt på morgenen
  • Døgnberedskab på mail og telefon
  • Ved akut snerydning kommer vi på under én time
  • Saltgaranti hele vinteren, både på lager og på vores lave pris
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Pris- og tilfredshedsgaranti

Hvis du vil være helt sikker på, at dine arealer er tilgængelige hele vinteren, kan du også tegne en fastprisaftale med os. Så er du på sikret snerydning ´, saltning og glatførebekæmpelse på Østerbro til den samme lave pris hele vinteren, uanset hvor meget det sner. Det er nemmere at budgettere med for virksomheden og kan have indflydelse på din omsætning, da dine medarbejdere kan komme sikkert på arbejde hver eneste dag. Desuden er du, som privatperson, sikret at du kan sove trygt om natten, uden at skulle bekymre dig om store mængder sne, der skal ryddes væk vinteren igennem.

Sne7
Sne2
Sne8
Sne1
Sne9
Sne4
Sne6
Sne14

Fuld tilfredshed hos Snevagten

Som de eneste i Danmark har vi tilfredshedsgaranti. Det betyder helt enkelt, at hvis vi ikke lever op til dine forventninger, hvis en af vores chauffører skulle begå en fejl, der ikke kan rettes op på, eller hvis vi ikke overholder vores aftale med dig ned til mindste detalje, så får du pengene tilbage. Det tør vi kun at tilbyde dig, fordi vi har stærk erfaring med glade kunder på Østerbro.

Du kan bestille en besigtigelse af dine arealer, så vi kan give dig et helt nøjagtigt tilbud på din snerydning denne vinter – og det gør vi selvfølgelig gratis. Uanset om du ønsker en fastprisaftale eller vores services ad hoc, så står vi altid klar til at hjælpe. Hvis du har nogen spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os med det samme på tlf. 73708444 eller skrive en mail til os hér.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.