Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING PÅ FREDERIKSBERG

Som resten af Danmark må også Frederiksberg holde for, når vejrguderne beslutter sig for at male byen hvid. Smukt ser det unægtelig ud, men bagsiden af medaljen er naturligvis, at sne i større mængder kaster grus i den ellers velsmurte infrastruktur.Heldigvis er det kommunale beredskab i høj klasse, og som regel er både sneplove og saltspredere på forkant med situationen. Kommunen tager sig dog selvfølgelig kun at offentlige veje og områder. Privatpersoner og erhvervsdrivende skal selv sørge for snerydning og glatførebekæmpelse på egne matrikler og tilstødende områder.

Om videoen

Video snerydning på Frederiksberg

Velkommen til Sneuniverset. Vi rydder sne i hele Danmark – også på Frederiksberg. På Frederiksberg er du omgivet af rigtig mange bygninger, og du er så heldig, at der er fjernvarme i jorden. 

Derfor er Frederiksberg et sted, hvor du er godt placeret i forhold til mængderne af sne og glatføre. Det betyder dog ikke, at du kan se dig helt fri for at rydde dine fortove for sne og is. 

Hold dit fortov sne- og isfrit med snerydning på Frederiksberg

Langt de fleste husstande er forpligtede til at holde deres husstande sne- og isfrie om vinteren. Også på Frederiksberg. Frederiksberg er et område, hvor der er rigtig mange bygninger, rigtig mange busser og rigtig mange indkøbscentre. 

Koncentrationen af mennesker er derfor stor, og der er ekstra mange, der færdes på Frederiksberg – fortove uden sne og is er derfor ekstra vigtigt. 

Forbered dig på vinter på Frederiksberg

Uanset hvor du bor i landet, skal du forberede dig på danske vintre med sne og is. På Frederiksberg er der ekstra faktorer, der spiller ind. Forbered dig på vinter på Frederiksberg, og tag højde for store koncentrationer af mennesker samt i forvejen svære parkeringsforhold. 

Følg med her på bloggen og se, hvordan vi forbereder os på snerydning på Frederiksberg og mere generelt vinter i Danmark.

REGLER FOR SNERYDNING OG GLATFØREBEKÆMPELSE

Reglerne for snerydning og glatførebekæmpelse i privat regi, kan kort opsummeres til et krav om, at der altid skal være ryddet og sikkert at færdes i tidrummet 7 morgen til 22 aften, bortset fra søndag, hvor starttidspunktet er rykket til klokken 8. I de tilfælde, hvor personfærdsel kan forventes ud over dette tidsrum, er der desuden krav om, at tidsrummet udvides tilsvarende. Overholdes reglerne ikke, er der i princippet bødestraf, og Frederiksberg kommune kan også vælge lade rydningsarbejdet udføre fra ekstern side for ejers regning. Reglerne er i øvrigt stadig gældende, selv om man eksempelvis er udrejst i den periode, hvor der falder sne.Bødestraf og rydningsudgifter er måske det mindste problem. Skulle det ske, at en forbipasserende falder og kommer til skade på grund af den manglende glatførebekæmpelse, er det ikke rart at sidde tilbage med ansvaret. Dels er det et samvittighedsspørgsmål, men det kan også føre til et økonomisk efterspil, hvis den skadeslidte søger erstatning for svie og smerte eller måske endda tabt førlighed og arbejdsfortjeneste.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne2
Sne7
Sne14
Sne8
Sne9
Sne1
Sne6
Sne4

HOLD ET VÅGENT ØJE MED VEJRUDSIGTEN

Der er med andre ord al mulig grund til at ”holde sin sti ren” – i bogstaveligste forstand. Det er dog ikke altid helt nemt med den fortravlede hverdag, de fleste af os har. Derfor er det en god ide at holde øje med vejrudsigten, og stå tidligere op, hvis der er varslet natligt snefald i Frederiksberg-området. Vejrudsigten er dog som bekendt ikke 100% sikker, og det kan være et problem at nå det hele, hvis en snevejr har overrasket om natten. Så kan man let komme i en situation, hvor man må vælge mellem at bryde loven eller komme for sent på arbejde. Derfor vælger flere og flere i dag at indgå et samarbejde med eksterne leverandører af snerydningsydelser. Det ser vi nærmere på i næste afsnit.

KØB SNERYDNINGSYDELSEN FRA PROFESSIONELLE

Der findes adskillige udbydere af snerydning på Frederiksberg, og flere og flere vælger at outsource opgaven. For private kan årsagen være ønsket om at bruge egen tid til mere fornuftige gøremål, eller ganske enkelt ud fra en tanke om, at det er betryggende at vide, at arbejdet bliver gjort, som det skal. Også virksomheder benytter sig i stor stil af denne mulighed. Her er opgaven ofte så omfattende, at det ikke lige er noget, der kan ordnes med ”venstre hånd”. Valget vil ofte stå mellem selv at skulle anskaffe snerydningsmaskiner og ansætte mandskab eller alternativt købe ydelsen udefra. I langt de fleste tilfælde kan det ikke svare sig at investere selv, da maskinerne typisk kun kommer i brug få dage om året. Man regner med, at der i gennemsnit kun er behov for 10 snerydninger og 20 saltninger i løbet af en vintersæson.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.