Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I VALBY

Man hører ofte valbygenserne tale om, at der ikke længere kommer lige så meget sne, som i de gode gamle dage. Meget tyder dog på, at vi i de kommende år og årtier generelt kan forvente mere sne helt generelt. Det kan virke lidt paradoksalt med den globale opvarmning, men den medfører øgede vandkoncentrationer i atmosfæren og dermed øget nedbør, der om vinteren vil falde som sne. Det er godt nyt for børnene, der kan se frem til øgede muligheder for kælketure i Valbyparken eller på en af byens mange andre kælkebakker. Knap så gode nyheder er det for dig, der ikke er vild med snerydning. Den arbejdsbyrde vil i sagens natur også blive intensiveret tilsvarende. Har du andet at bruge tiden til, er der dog heldigvis en del udbydere af snerydning i Valby, så du kan sagtens betale dig fra sliddet. Den løsning er der i dag faktisk flere og flere, der vælger. 

VÆLG DIT VALBY-SNERYDNINGSFIRMA MED OMHU

Hvis du overvejer at tegne en aftale med en af byens leverandører af snerydning, betaler det sig at gøre lidt benarbejde forud. Der kan nemlig være store forskelle på både pris, kvalitet og leveringssikkerhed, og det dyreste tilbud er ikke nødvendigvis det bedste. Start med at få et overblik over leverandørerne i Valby og omegn, og få eventuelt flere tilbud hjem til sammenligning. Som regel betaler det sig at gå efter de lidt større udbydere, der har været på markedet gennem længere tid. Her vil man typisk kunne trække på andre kunders erfaringer, og større virksomheder er generelt også mere påpasselige med at opretholde et godt renomé. Nogle leverandører tilbyder ligefrem fuld tilfredshedsgaranti, og det kan også være en ekstra sikkerhed, som er værd at overveje. Dertil kommer, at størrelse og pris ofte er omvendt proportionale, når det handler om snerydning. Desto flere kunder, der er på kundelisten, desto kortere er der mellem dem på ruten. Det giver markante stordriftsfordele, når maskiner og mandskab skal flyttes rundt, og dermed mulighed for skarpere priser.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne14
Sne4
Sne8
Sne6
Sne7
Sne9
Sne2
Sne1

HVIS DU SELV VIL KLARE SNERYDNINGEN

Den billigste løsning er naturligvis at rydde sneen selv, hvis du har tiden til det. Her er det nødvendigt at have overblik over reglerne, som er de samme for Valby som i resten af landet. Grundlæggende har du ansvar for, at der skal ryddes og glatførebekæmpes overalt på din matrikel, hvor der kan forventes at være gående trafik. Der skal være forsvarligt at færdes fra tidlig morgen til sen aften – fra syv morgen (dog først fra kl. otte på søndage) og frem til toogtyve. I praksis accepteres det dog, at det sner lidt til i dagtimerne, hvis du er på job. Der skal dog som minimum ryddes fra morgenstunden og straks igen efter fyraften og resten af dagen. Ud over de private områder har du også ansvar for eventuelle fortovsområder, der støder op til matriklen. Der skal ryddes langs hele grunden, og derudover ekstra ti meter til hver side fra skel. Husk at rydde fortovet i hele bredden (op til to meter). Overskydende sne må deponeres helt ude ved fortovskanten eller i vejkanten, men naturligvis på en sådan måde, at den ikke er til gene for andre valbygensere.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.