Skip to main content
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
73 70 84 44

SNERYDNING I SILKEBORG

Silkeborg har masser af oplevelser at byde på, herunder hyggelige ture med de små rutebåde, hvor dampskibet Hjejlen måske er den mest kendte. I vinterhalvåret ligger den dog permanent til kaj, og det er måske godt det samme, for her er der blandt andet travlt med snerydning i det midtjyske søhøjland. Kommunen klarer den nye motorvej og de andre offentlige veje og områder, men den enkelte silkeborgenser må selv klare egen matrikel og eventuelle tilstødende områder. For mange er snerydning rent ud sagt en sur pligt, men der er desværre ingen vej udenom. Af hensyn til sikkerheden for postbude, skraldemænd og forbipasserende i det hele taget, er der krav om ryddede arealer i alle dagtimerne. Det gælder fra syv morgen til toogtyve aften, hvor der desuden skal være saltet eller glatførebekæmpet, så der er sikkert at færdes. 

Om videoen

Video om snerydning i Silkeborg

Du er landet hos enten Snevagten eller Sneuniverset. Vi er en virksomhed, der rydder sne i hele det ganske danske land og også i Silkeborgegnen. 

I mange år har vi ryddet sne i de smukke områder nær Silkeborgsøerne, så vi kender området særdeles godt. Er du ude efter et tilbud på snerydning i Silkeborg, må du derfor endelig kontakte os. 

Hvor meget ved du egentlig om snerydning?

Ønsker du yderligere information om snerydning, kan du surfe lidt rundt på siden her og læse dig frem til en masse. Der ligger også en lang række af videologs, som kan gøre dig klogere på snerydning i Silkeborg, eller hvor du ellers har adresse. 

Vi sidder klar ved chatten og telefonen

Har du spørgsmål vedrørende snerydning i Silkeborg eller andre byer, må du hellere end gerne kontakte os. Brug vores chat- eller kontaktformular her på siden. Har du mere lyst til telefonisk kontakt, kan du også sagtens ringe til os. Vi er altid klar på en snak. 

Ønsker du blot en pris, kan du indtaste dine oplysninger nederst på siden i vores prisberegner. Boksen er rød, og du kan næsten ikke gå fejl af den. Vores prisberegner giver dig en pris på snerydning i dit område med det samme.

HVAD SKER DER, HVIS MAN GLEMMER SNERYDNINGEN?

Vi har vel alle prøvet at snyde lidt, når det gælder snerydning. Kommer man for sent op og både skal have ungerne klar til skole og nå på job til tiden, er det ikke let at finde an halv time i tidsplanen, hvis der er faldet sne i løbet af natten. Som de fleste andre steder i landet, håndhæver Silkeborgs ordensmagt ikke reglerne med hård hånd, men der er i princippet bødestraf for at springe over, hvor snedriverne er lavest. Og hvis naboer eller andre bliver tilstrækkeligt irriteret over forholdene, kan bødestraf sagtens blive en realitet. Kommunen har også lovhjemmel til at få snerydning og glatførebekæmpelse foretaget på din regning. Det største problem er dog, at man som grundejer faktisk er ansvarlig, hvis nogen skulle komme til skade på grund af forholdene. Et sagsanlæg kan, ud over almindelig svige og smerte, også sagtens komme til at omfatte erstatning af ødelagt tøj og genstande samt erstatning for tabt førlighed og eventuelt også tabt arbejdsfortjeneste. I uheldige tilfælde kan erstatningskravet blive ret alvorligt. Dertil kommer naturligvis også den samvittighedsmæssige side af sagen.

Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.

Sne8
Sne7
Sne1
Sne9
Sne2
Sne14
Sne6
Sne4

OVERVEJ AT OUTSOURCE, HVIS DU IKKE SELV HAR TID TIL SNERYDNINGEN

I Silkeborg er tendensen den samme som andre steder i landet: Flere og flere vælger at købe sig til snerydningen, og dermed frigive tid til andre ting. Der er heldigvis en del aktører i området, så du behøver bestemt ikke vælge den første og den bedste, hvis det er den vej, du beslutter dig for at gå. Vær kritisk, og sørg for at få flere tilbud hjem. Når det handler om snerydning, følges pris og kvalitet ikke altid ad, så ser du dig godt for, kan du være heldig at få den bedste service til den billigste pris. De større udbydere kan som regel tilbyde flere forskellige former for serviceaftaler, og her kan du eventuelt overveje en fastpris-aftale. Det er meget brugt i udlandet, men er et forholdsvis nyt fænomen herhjemme. Ideen er, at du betaler en fast pris, og derefter ikke behøver bekymre dig mere om snerydningen. Leverandøren holder selv øje med vejrforholdene, og rykker ud efter behov.

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 73 70 84 44 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.