Kolding er kendetegnet ved mange spændende landskabsmæssige fænomener, herunder eksempelvis tunneldale, søer og naturligvis Kolding Å, der snor sig gennem området. Det menes, at landskabet blev formet under den sidste istid (Weichsel-istiden). Siden da har koldinggenserne ikke oplevet is-tid som sådan, men i vinterhalvåret kan der alligevel fra tid til anden være lidt is og sne at slås med. Sammenlignet med fordums ismasser er det naturligvis i småtingsafdelingen, men selv moderate snemængder har det med at kaste grus i det moderne maskineri. I sådanne situationer er det naturligvis Kolding kommune, der skal sikre, at vintertrafikken kan afvikles sikkert og effektivt. Til gengæld må du selv tage affære, når der skal ryddes sne og glatførebekæmpes hjemme på matriklen og eventuelle tilhørende fortovsområder og lignende.
Snevagten rydder sne i de kolde vintermåneder, og du kan få ryddet sne over alt i landet her hos os. Vi står også for snerydning i Kolding og alle andre dele af Jylland.
Vi har selvfølgelig ikke eksisteret og ryddet sne i Kolding siden Koldinghus blev bygget, men det har i hvert fald sneet i Kolding i alle de år, vi har eksisteret. Vi har haft nok at lave med at holde sneen for døren.
Er du nysgerrig på, hvad snerydning i Kolding koster? Så er du mere end velkommen til at benytte dig af vores prisberegner nederst på siden. Det er den store røde boks, der ikke er til at tage fejl af.
Vi har nogle af markedets skarpeste priser på snerydning, og så yder vi selvfølgelig en rigtig god service til hver enkelt af vores mange kunder.
Har du spørgsmål, du ikke umiddelbart har fået svar på, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan bruge kontakt- eller chatformularen her på siden.
Derudover kan du skrive en mail eller ringe til os. Vi står til rådighed og svarer meget gerne på dine spørgsmål vedrørende snerydning.
De fleste er godt klar over, at der er visse regler for snerydningen, men kender du dem præcist? Der er en række specialsituationer og særlige krav, men helt grundlæggende gælder, at der altid skal være ryddet fra klokken syv (dog søndag fra klokken 8) og frem til klokken 22. Ud over rydningen skal der også saltes eller på anden måde glatførebekæmpes, så der er sikkert at færdes. Og det gælder også, selv om du eventuelt er på ferie. Reglerne er der naturligvis til for alles bedste. Eksempelvis har du direkte indflydelse på og ansvar for arbejdsforholdene for skraldemanden, postbudet og andre, der måtte have deres gang på din matrikel. I princippet er der faktisk bødestraf for manglende snerydning, om end bøderne sjældent skrives ud i praksis. Derimod ser vi hvert år en række sagsanlæg fra personer, som eksempelvis glider og kommer til skade på privat grund. Som grundejer er du 100% ansvarlig, og det kan blive en dyr affære, hvis der kræves erstatning for eksempelvis tabt arbejdsfortjeneste eller reduceret førlighed.
Formålet med reglerne er naturligvis at forebygge, at nogen falder og kommer til skade. Hvis det sker, risikerer du faktisk at blive gjort erstatningsansvarlig, og foruden at skulle betale for svie og smerte kan det også indebære erstatning for tabt førlighed og måske deraf følgende tabt arbejdsfortjeneste.
Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf.