Prisen på snerydning er for nedadgående

I det moderne danske samfund er det i stigende grad blevet almindeligt at benytte sig af eksterne serviceleverandører, for at få dagligdagen til at nå sammen. Vi får mad og varer leveret til døren, har rengøringshjælp et par gange om ugen, får haven frisket op af anlægsgartneren, vinduerne pudset af vinduespudseren osv. Sidste skud på stammen er snerydning, som nu også er ved at være en helt almindelig serviceydelse. Hvor der er et marked, kommer der flere leverandører til, og det er godt nyt for dig som forbruger. Konkurrencen presser priserne for snerydning nedefter, og i dag er det mange steder så billigt, at man bør regne lidt på, om ikke den sparsomme fritid var bedre brugt på mere meningsfyldte sysler end snerydning.

Det har sin pris at stå for snerydningen selv

Målt direkte i kroner og ører, er det selvfølgelig altid billigst at gøre tingene selv. Men snerydning er ikke helt så nem at danse med som andre gøremål i hjemmet. Problemet er jo, at det er en akut arbejdsopgave, som ikke kan planlægges på forhånd. Her er det vejrguderne, der styrer, og de har en særlig evne til at kaste med sne på de mest ubelejlige tidspunkter. Kravene er jo, at sneen skal være ryddet allerede fra tidlig morgen, og de færreste har en dagsrytme på den tid af dagen, som giver plads til en halv times ekstra snerydning og saltning. Det betyder, at man påfører sig selv yderligere stress og måske også dårlig samvittighed, hvis det fra tid til anden kan være nødvendigt at sløse lidt og dermed i princippet være ”kriminel”. Snerydningen tager også kostbar tid ud af kalenderen, som måske bedre kunne være brugt sammen med familien, til rekreative sysler eller til at komme til bunds i bunken af mange andre presserende gøremål.

Hvordan ligger priserne på snerydning?

Af gode grunde er det ret svært at give en retvisende generel prisindikation, idet der er mange faktorer, der spiller ind. De generelle priser på serviceydelser svinger en del fra landsdel til landsdel, og prisen afhænger jo også meget grundlæggende af det nødvendige tidsforbrug, som igen afhænger af arealets størrelse og kompleksitet, adgangsforholdene og meget andet. Heldigvis vil de fleste leverandører allerede ud fra din beskrivelse af arealerne kunne give en vejledende pris, så du kan ret hurtigt skaffe dig en indikation. Nogle snerydningsfirmaer har også vejledende priser tilgængelige på deres website, eller kan beregne prisen realtime online på baggrund af de data, du indtaster.

Billigste pris er ikke altid det bedste køb

Som med alt andet gælder det med snerydning om at finde det bedste tilbud i forhold til pris/kvalitet. Det billigste tilbud er ikke altid det bedste, men omvendt følges pris og kvalitet ikke altid ad i branchen. Priserne kan svinge rigtig meget fra leverandør til leverandør, og er du grundig i din research, kan du være heldig at finde en god leverandør, hvor du får rigtig meget for pengene. Ofte er det de større leverandører, der er mest skarpe. De har mange kunder på ruten, og kan derfor udnytte mandskab og materiel optimalt, uden alt for meget spildtid til transport mellem de enkelte arbejdssteder.

Kontakt

Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg

Telefon: 38 71 17 00
Email: cg@snevagten.dk

Seneste