Skip to main content

ER DU SNEVAGTENS NYE BESTYRELSESMEDLEM?

HVAD SKAL JEG, SOM BESTYRELSESMEDLEM?

Da Snevagten er i rivende udvikling, søger vi nye kompetencer inden for IT og marketing i Snevagtens bestyrelse. Det er meget forskelligt hvad firmaer lægger vægt på i disse rekrutteringssituationer, og hvad du tidligere har oplevet i disse forbindelser, er ikke nødvendigvis tilfældet her. Af samme grund vil der være en mere uddybende forklaring af bestyrelsesposten, hvad Snevagten er som firma og hvordan samarbejdet vil fungere. Jeg håber at høre fra dig!

Bestyrelsesposten

Som nævnt på diverse sociale medier, skal Snevagtens nye bestyrelsesmedlem have overskriften “IT og marketing”. Her vil IT være det primære fokus, hvor du ville skulle kunne bidrage med gode inputs i forhold til IT-platforme. Du skal ikke se dette som værende en ansættelse, hvor du selv skal udvikle platformene, men ansættelsen er primært funderet i en forventning om, at vi ser en fremtid, hvor vi skal investere i flere IT-platforme. Det er i denne forbindelse, at du skal kunne bidrage med sparring, og komme med gode råd i forhold til hvad der ville fungere optimalt for Snevagten og hvilke løsninger der vil være de mest bæredygtige. Sekundært ville du også skulle spare med mig i forhold til marketing, hvor du skal udfordre mig i Snevagtens nuværende tiltag. Har du dog mere marketing end IT i din profil, så er det ikke dét der skal skille os ad! Jeg vil hellere høre fra dig, end ikke at høre fra dig. Den profil vi leder efter, er derfor ikke så fastlåst, som bestyrelsesstillinger kan være. Vi leder derfor  nødvendigvis ikke efter en med 20 års erfaring, eller en der har siddet i en høj ansættelsesstilling i flere år. Vi er meget åbne overfor profiler, som selv mener, at de kan bidrage med et “frisk pust” til virksomheden. At være bestyrelsesmedlem hos Snevagten er derfor relevant for dig som mener, at du sidder i en relevant stilling, og som synes dette er dit “naturlige næste skridt”. Det kan være dig som synes, at bestyrelsesarbejde generelt er rigtigt spændende. Men det KAN også være til dig, som har siddet CFO i 20 år. Hos os, er der intet rigtigt eller forkert, men erhvervserfaring tæller selvfølgelig med.   Bestyrelsesposten er desuden lønnet, men den nøjagtige løn aftales nærmere længere inde i processen.

Samarbejde

Som bestyrelsesmedlem i Snevagten forventes det, at du kan deltage i årets cirka 5-6 møder. Møderne vil være lokaliseret i Rødovre, hvor Snevagten har hovedkontor. Allerede d. 18.-19. august vil der være et større strategiplanlægningsmøde, som jeg godt kunne tænke mig, at du deltog i. Dette vil foregå på Kragerup Gods i Ruds-Vedby, hvor vi ville sige farvel efter frokost d. 19.. En hurtig ansættelse er derfor at foretrække, men vi venter selvfølgelig på den rigtige kandidat.

Snevagten

Da et samarbejde altid kræver god kemi, er det også vigtigt at du kender til Snevagten, firmaets kerneværdier og hvert enkelt bestyrelsesmedlem. I Snevagten har vi nemlig altid kunden i centrum og forsøger altid at tænke arbejdsprocesser og kunderejse. Snevagten rydder sne i hele Danmark, og har derfor kunder i alle landets egne. Kunderne består dog udelukkende af erhvervsvirksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger, hvilket gør servicen til B2B-handel. I Snevagten er vi i alt 5 bestyrelsesmedlemmer, inklusivt mig selv (Christoffer Gade). Da jeg netop ved hvor vigtigt kemi kan være i et samarbejde, har jeg nedenunder linket til deres individuelle LinkedIn profiler, samt linket til nogle andre bestyrelsesvideoer jeg har lavet gennem tiden. Dette vil give dig en bedre mulighed for, at få din egen forståelse af de personer du kommer til at arbejde tæt sammen med. Bestyrelsesmedlemmer: Andre bestyrelsesvideoer:
Min bestyrelse afspejler mine mangler | Afsnit 186 |

Ansøgning

Tænker du, at positionen er dig, og at du gerne vil med på rejsen sammen med resten af teamet, er du velkommen til at sende en ansøgning min vej. Din ansøgning må meget gerne være kort og præcis, og derefter kan det være, at det giver mening for os at tage en snak over en kop kaffe. Jeg ser frem til at høre fra dig på:
  • Mail: cg@snevagten.dk, eller
  • Mobil nr.: 40138046