Skip to main content

MØD WILLIAM!

Lær’ William bedre at kende!

Snevagtens skønne William kan en hulens masse. Han er både en del af salgsafdelingen, men har samtidig også en masse opgaver i forbindelse med Snevagtens økonomi. Kunne man finde en bedre profil? Nej, det tror jeg nok ikke. Vi har i en længere periode tænkt, at vi synes det er synd at andre ikke kender William. Derfor vil vi nu give jer chancen for at lære ham bedre at kende. I videoen ovenover, kan du se et interview med William, der blev udført før Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Det kan være, at du allerede har haft kontakt med William før, eller måske har haft ham i røret? Uanset hvad, så håber vi, at i synes han er mindst lige så skøn som vi synes 🤩

Interview med William

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?
  “Jeg ledte efter et relevant studiejob imens jeg var i gang med min bachelor, hvor jeg kunne få noget praktisk erfaring sideløbende med studiet.  Jeg så Snevagten havde slået en stilling op, og efter jeg havde undersøgt virksomheden nærmere, besluttede jeg mig for at søge jobbet. Jeg ville gerne arbejde hos Snevagten da det var en mindre virksomhed, hvor jeg kunne få flere forskellige slags arbejdsopgaver og derigennem få en masse erfaring. Derudover tilbød Snevagten en meget fleksible arbejdsuge, som jeg nemt kunne passe ind i min skolegang, hvilket er et vigtigt kriterie når man er studerende.”
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?
  “Mine ambitioner den kommende tid er, at jeg fortsat vil udvikle mig og blive endnu dygtigere. Jeg har stadig massere at lære hos Snevagten. Arbejdsmæssigt vil jeg gerne nå i mål med vores salgsmål inden næste vinter. Det kræver noget arbejde, men jeg er motiveret. Som privatperson vil jeg gerne klare mig godt på min kandidat uddannelse, som jeg starter efter sommerferien.”
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?
  “Jeg synes selv, at jeg er god til at arbejde hårdt. Jeg er grundig og har styr på mine ting. Det gør det nemmere for mig selv og mine kollegaer, når der er struktur på ens arbejdsgange. Derudover mener jeg selv, at jeg arbejder godt sammen med mine gode kollegaer, hvilket vi gør ofte på vores arbejdsopgaver.”
  • Hvis du skulle være kendt, hvad ville du så gerne være kendt for, og hvorfor?
  “Hvis jeg skulle få æren af at være en kendt person, så ville jeg gerne være kendt for at have skabt noget der ville have skabt massere af glæde og værdi for en masse mennesker – det kunne være super fedt.”