Skip to main content

MØD HENNING EMIL!

Lær’ Henning Emil bedre at kende!

Vidste du, at Henning Emil gerne vil redde hele verden? Hvis ikke Henning Emil kunne det, så ville han gerne blive bedre til at dele ud af erfaringer. Hvis du ikke vidste nogen af disse ting, så kan du nu lære ham endnu bedre at kende. I videoen ovenover kan du se et interview med Henning Emil, der blev udført før Corona. Nedenunder er der et lidt nyere interview. Måske du allerede har været i kontakt med ham, og derfor synes det kunne være sjovt at lære ham lidt bedre at kende. Vi håber i hvert fald, at i efterlades med samme positive syn, som vi har 🤩

Interview med Henning Emil

  • Hvorfor har du valgt at arbejde for Snevagten?“Det var faktisk ikke mig der valgte det. Christoffer og jeg var til et netværksarrangement, hvor jeg tilbød mig selv som arbejdsressource. Jeg havde længe fulgt med online, og omsætningsmæssigt og størrelsesmæssigt passede det godt til den slags salg jeg godt kan lide. Jeg har tidligere arbejdet i mange forskellige brancher, men der skal også være en kapacitet til at effektivisere mål. Det var jeg glad for, at jeg fik muligheden for i Snevagten. Da jeg havde 90 timer i overskud i måneden, blev det derfor til en deltidsstilling.”
  • Hvad er dine ambitioner den kommende tid?“Jeg har store ambitioner for salgsteamet i Snevagten. Umiddelbart lyder forventninger på, at vi skal sælge markant mere, end budgettet siger. Personligt har jeg selvfølgelig også nogle mål. Jeg vil eksempelvis gerne finde 10 store kunder, som jeg personligt kan kalde mine “egne”. Det betyder, at jeg selv har fundet dem, kørt igennem hele salgsprocessen og fået ordren. Altså nogle, som man ikke har betalt for at få ind i biksen”.
  • Hvad er dine styrker? Hvad kan du bidrage med?“Hvis du spørger mine arbejdskolleger, så er jeg god til at rydde op 😉 Ej, jeg synes selv, at jeg er god til at gennemskue arbejdsflowet i en virksomhed. På den måde finder jeg hurtigt en rækkefølge, som jeg får mest ud af. Det betyder altså, at jeg ret ofte formår at effektivisere arbejdsprocesser. Derudover ville jeg da også selv mene, at jeg er god til at snakke med kunder”. 
  • Hvis du vågnede op i morgen, og på magisk vis havde fået en kvalitet eller en evne, hvad ville du så ønske det var, og hvorfor?“Hvis jeg frit kunne vælge, så vil jeg gerne skabe fred på jorden. Må jeg ikke vælge den “cliché”, så vil jeg gerne være bedre til at give mere af mig selv erfaringsmæssigt. Ofte holder jeg mig tilbage med at dele ud af min erfaring, fordi jeg ikke tænker, at det er “godt nok”. Men det er noget jeg arbejder meget på, og allerede nu er blevet bedre!”