Min bestyrelse afspejler mine mangler | Afsnit 186 |

At have en bestyrelse

Det er to år siden, at min bestyrelse startede. Jeg er blevet rigtig glad for vores samarbejde, og vi arbejder rigtig godt sammen efterhånden. Lige nu er jeg igang med en tilpasningsproces. Jeg har fået af vide, at jeg skal inddrage dem noget mere, hvilket jeg nu prøver på. Det er altid en overvejelser jeg skal gøre mig; hvor meget skal jeg inddrage min bestyrelse? Jeg vil ikke fylde dem med ligegyldig information og jeg vil ikke bombarderer dem med mails. Men min bestyrelse har et ønske om at blive inddraget noget mere, hvilket jeg selvfølgelig gerne vil imødekomme. Uanset hvad, er det altid dejligt at have folk omkring en, der aktivt søger mere viden. I praksis fungerer en betyrelse således, at jeg har en forpligtelse til at gøre hvad der bliver sagt. Det en væsentlig ting, som mange kan have problemer med. Især når man er ejer af eget firma. Det handler om at læne sig op ad folk, som er dygtigere end en selv. Det kræver tillid, men det fungerer rigtig godt for mig. Hvad fungerer godt for dig?