Skip to main content

VINDEN ER SKURKEN!

Tag ikke fejl af vinden.

Jeg skal være den første til at indrømme, at mit mundbind har været mere brugbart end jeg troede, og har hen over vinteren fungeret som varmeapparat i ansigtet i dagene hvor det var bidende koldt udenfor. Heldigvis har vi aldrig nået temperaturer, som betonfladerne har lidt under. 

Vinden vi har haft hen over sæsonen, har gjort at mange betonoverflader, som f.eks. trapper og svalegange har haft vanskelige forhold. Også selvom der har været en temperatur på ‘kun’ to graders frost. Vinden har netop gjort, at disse former for terræn har kunne måles helt ned til -15 grader.

Det har virkelig gjort vores arbejde svært, eftersom salten ikke rigtig har en effekt i disse temperaturer. Dog har vi været heldige, at temperaturene har vendt i løbet af dagene, således salten har haft nogle bedre forhold. Det har været vores eneste muligheder, desværre.

Jeg må dog også indrømme, at det har skabt mange reklamationer. Kunderne har oplevet glatte arealer, over saltede fortove og meget mere. Problemer vi erkender vi har haft, men samtidig også problemer vi har forsøgt at komme i forkøbet bedst muligt.

Heldigvis har vinden allerede vendt sig, og gjort det ‘nemmere’ for os, at udføre vores arbejde i disse dage hvor frosten får lov til at kigge frem en sidste gang.