Skip to main content

KAN DU IKKE LIDE DET, CHRIS?

Komplimenter kan jeg ikke lide

I går snakkede jeg lidt om hvordan vi nogle gange glemmer at rose hinanden. En af grundene til vi måske ikke gør det er, at ikke alle tager rosen godt til sig – jeg er en af de mennesker. 

Rosen kan faktisk gøre mine kinder lidt røde, og så er det en af de eneste gange hvor jeg faktisk ikke helt ved hvad jeg skal sige. En ting er helt sikkert: Jeg vil hellere komplimentere andre, end jeg selv vil komplimenteres.

Jeg tror i hvert fald, at mit marketingsteam forsøgte at gøre mig lidt utilpas i dagens video. Heldigvis tager jeg det ikke så tungt, at de tester mig lidt. Det er bare lidt sjovt. Og hvem kan nogensinde blive sur over, at få komplimenter? Jeg må dog erkende, at jeg naturligvis godt kan lide det inderst inde. Det er nok bare lidt mere kompliceret at finde ud af, hvordan jeg skal håndtere det.

Hvordan synes du, at jeg håndterede det?