Skip to main content

ER DU HANDELSØKONOM?

Vi mangler to praktikanter til august, 2021!

Dine arbejdsopgaver:

Hos Snevagten søger vi lige nu to handelsøkonom praktikanter, der kunne tænke sig at sidde med arbejdsopgaver inden for salg, drift og kundehåndtering. Her får du blandt andet muligheden for, at opbygge din egen kundeportefølje og ligeledes have ansvar for egen kundegruppe. En proces, som du får lov til at styre selv – selvfølgelig med assistance og sparring med resten af dit team. Eftersom Snevagten er en snerydningsvirksomhed, så kommer vi heller ikke udenom snevejret og de arbejdsopgaver der følger i den forbindelse. Derfor vil du, i løbet af vinteren, ligeledes have arbejdsopgaver indenfor samt lære hvordan vi håndterer national saltning og snerydning, blandt andet ved kundekontakt med de største kunder i landet.

Hvem er du:

Som person, ønsker vi at du er interesseret i både salg og kundehåndtering, eftersom arbejdsopgaverne kommer til at befinde sig inden for dette felt.
Når det så er sagt, så søger vi ligeledes en person der har karisma, er udadvendt og pligtopfyldende. Du kommer til at arbejde i et ungt team på 7 mennesker, og det er derfor også vigtigt at du fungerer godt i et team og både kan håndtere feedback, men også selv bidrage til dialogerne i og omkring teamet. Hvis du afslutningsvis ser dig selv som værende mål- og detaljeorienteret og generelt have gåpåmod og dit eget ’drive’, så er du helt sikkert noget for os!

Hvad tilbyder vi:

Først og fremmest vil Snevagten tilbyde en grundig oplæring og god velkomst til holdet. Vi ønsker ikke at sætte folk i en position, hvor de ikke er komfortable, og vores primære opgave vil derfor bestå af at tage godt imod dig. Praktikken vil naturligvis være lønnet, og lønnen aftales nærmere ved en eventuel samtale. Hertil vil der være mulighed for bonusordning i forhold til det salgsarbejde der tidligere er beskrevet. Der er ingen faste arbejdstider, og du har derfor mulighed for at gå tidligt eller møde sent. Det medfølger selvfølgelig en masse ansvar, men som ved slut af praktikken kun vil tilegne dig stor viden inden for salg, kundehåndtering og generel virksomhedsdrift. Der er højt til loftet, og din udvikling vil kun være begrænset af dine egne ambitioner. Vi har kun et ønske om, at gøre dig bedre! På kontoret vil der være betalt frokostordning, betalt massageordning, motion via OfficeFit og massere af sociale arrangementer. Det vil være muligt at blive ansat efter praktikperioden.

Snevagten:

Snevagten har i mange år været i fremdrift, og har de seneste år ekspanderet rigtig meget. Vi er derfor i rivende udvikling, og forventer at få mere og mere at se til det næste stykke tid. Hver dag går på at udvikle, drive og arbejde med firmaet – og jeg glæder mig til, at du bliver en del af dette! Vil du læse mere om os, kan du finde flere informationer på www.snevagten.dk eller www.sneuniverset.dk.

Ansøgning:

Mail: cg@snevagten.dk

Telefon nr.: +45 40138046