Vidste du, at.. | Afsnit 184 |

.. Christoffer vil drive en IT-virksomhed?

Hvad ville Christoffer Gade lave, hvis ikke han drev Snevagten? Hvad er Christoffer Gades motivationsfaktor, for at drive egen virksomhed? Hvordan ser fremtiden ud for Snevagten? Disse tre spørgsmål er nogen jeg ofte får stillet. Derfor har jeg i dagens afsnit valgt at svare på disse spørgsmål. Hvis ikke man gider at læse nedenstående besvarelse, kan man se dagens afsnit på Facebook eller LinkedIn, eller se Youtubevideoen ovenover.

Hvad vil jeg lave, hvis ikke jeg drev Snevagten?

Hvis ikke jeg drev Snevagten til dagligt, ville jeg sælge IT-software eller IT-løsninger. Jeg har i Snevagten arbejdet meget med optimeringsprocesser, hvorfor jeg også har arbejdet meget med IT-systemer. Jeg kan godt lide, at markedet er større end det marked jeg allerede arbejder på. Samtidig ville virksomheden have mulighed for at gå globalt, hvilket tænder mig meget. Generelt elsker jeg konkurrence-elementet i at drive egen virksomhed, og jeg ville elske at vinde store, globale aftaler.

Hvad motiverer dig?

Det der er spændende ved at drive egen virksomhed, er at vinde over konkurrenterne. Jeg kan godt lide, at lave noget værdiskabende. Jeg ser det som, at mine kunder har et problem, som jeg har mulighed for at løse. På den måde tilskriver jeg mit arbejde noget værdi. Derudover elsker jeg at have glade medarbejdere. Jeg elsker at kunne “værne” om kontoret og være med til at skabe rammerne for en god arbejdsplads.

Hvordan ser fremtiden ud for Snevagten?

Det er et spørgsmål, som jeg ofte tænker over. Det er samtidig også et spørgsmål, som er svært at svare på, da man aldrig ved hvad fremtiden bringer. Det jeg ved er, at jeg er rigtig glad for den frihed jeg har på nuværende tidspunkt. Derfor mener jeg også, at hvis jeg skulle væk fra det jeg laver nu, så skulle det være fordi jeg ville lave noget markant anderledes. Af samme grund tror jeg også, at jeg på den lange bane fortsat driver Snevagten. Måske jeg endda har udviklet nogen yderligere produkter eller services.