Storkundesegmentet bliver større | Afsnit 185 |

ATP Ejendommen udvider storkundesegmentet

I dagens afsnit af Sneuniverset, er jeg på vej til møde med ATP Ejendomme. ATP Ejendomme er en kunde jeg meget gerne vil have. Firmaet udlejer mange lejemål til erhvervskunder, og derfor er jeg selvfølgelig interesseret i at have dem som kunde. Grundet de mange lejemål, vil ATP Ejendomme, såfremt de bliver kunde hos Snevagten, blive betragtet som værende storkunde. Som jeg fortalte om tidligere på året, er mit fokus i højere grad drejet ind på storkundesegmentet. Jeg havde en rigtig god følelse efter mit møde med ATP Ejendomme, og jeg krydser fingre for, at de vil udlicitere opgaven til mig. Jeg har fået lavet nyt materiale at vise kunderne, hvorfor jeg også føler mig langt mere sikker i min sag, når jeg er ude til kunderne. Det ser langt mere professionelt ud, og jeg synes selv materialet er rigtig lækkert. Det bliver spændende at se hvor stort storkundesegmentet kan blive i løbet af året. Jeg glæder mig til at inddrage jer i udviklingen af dette element. Et element i min forretning, som jeg selv er rigtig spændt på at se hvor ender.